Επιλογή Σελίδας

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, όπου η Ν. Θύελλα Λυκοστόμου γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας.
Το παιχνίδι που διεξήχθη παρουσία 700 φίλων του ποδοσφαίρου, ήταν καλό είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες, επιζητώντας την νίκη που τελικά χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίωρο είχαν τον πλήρη έλεγχο με ηγέτη τον εξαιρετικό Μπουλάρι που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ του Καραγιαννίδη, που ήταν ανίκητος με αποκορύφωμα την απόκρουση του αγώνα στο 24’ στην κεφαλιά του Σαμιώτη, από τα τρία μέτρα.
Σιγά σιγά οι Λύκοι ισορρόπησαν μετά το 30’ και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και με την είσοδο των Παπασυμεών και Μονογενίδη οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και μάλιστα απώλεσαν δυό πολύ καλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αρχικά στο 63’ όταν ο Μονογενίδης βρέθηκε απέναντι από τον Μυλωνά, αλλά δεν πλάσαρε ποτέ καθυστερώντας χαρακτηριστικά και στο 73’ όταν μετά από φάουλ του Παπασυμεών ο Νάνος έπιασε την κεφαλιά από πολύ κοντά, αλλά έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν την μπάλα στο 79’ όταν ο Κίτσα πήρε εξαιρετική μπαλιά από τον Μουστάκα και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 0-1 και πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι στο 82’ ο Κίτσα έβγαλε τετ α τετ τον Αργυρόπουλο και αυτός με πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του εξαιρετικού Καραγιαννίδη και έγραψε το 0-2 δίνοντας τέλος στο παιχνίδι.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Δρακίδης, Εμίν, Τόσκας (Ξάνθης)
Οι Συνθέσεις:
Μ. Θύελλα Λυκοστόμου: (Βασίλης Σαμαράς): Καραγιαννίδης, Σαμαράς, Μιχαηλίδης, Κιλικλής, (46’ Μονογενίδης), Παπαδημητρίου, Βασιλόπουλος, (85’ Άτζος), Αθανασιάδης, (14’ λ.τ Νάνος), Ελευθεριάδης, (90’ Πουσίνης), Οξούζογλου, (46’ Παπασυμεών), Τσόρμπας, Αταλασίδης.
Μ. Αλέξανδρος Αγιάς Μαρίνας: (Χρήστος Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Κιουτσούκης, Δημητρούσης, Ράδης, (74’ Αργυρίου), Τζημογιάννης, Μπουλάρι, Νιογκάνα, (74’ Αργυρόπουλος), Χατζόπουλος, (58’ Μπρέγκου), Λέκα, (74’ Λουτζανιώτης), Μουστάκας, Σαμιώτης, (36’ λ.τ Κίτσα).
Πηγή: Aridaia365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This