Επιλογή Σελίδας

Εύκολο έργο απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου είχε ο Βατανιακός, επικρατώντας με 3-0 στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη που δε χρειάστηκε να… ανεβάσει ταχύτητα, πέτυχαν ο Παρδάλης στο 24′, ο Δελαβερίδης στο 41′ και ο Μητράκας στο 52′.

Ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Χ. Μπούκτση στο 49′, στην καλύτερή τους στιγμή στο παιχνίδι.

Έτσι, ο Βατανιακός ξεκίνησε με το “δεξί” την… περιπέτεια των μπαράζ (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική) και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης για την 3η αγωνιστική απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, και πάλι εντός έδρας.

Το “φιλμ” του αγώνα

8′ Εκτέλεση φάουλ του Παρδάλη, η μπάλα πάνω από την εστία του

13′ Εκτέλεση φάουλ του Τσορλίνη, η μπάλα χτύπησε στο τείχος των γηπεδούχων και κατέληξε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

19′ Μακρινό σουτ του Τσορλίνη, δεν προβληματίστηκε ο Φιρινίδης που μπλόκαρε.

20′ Συρτή σέντρα του Δελαβερίδη από δεξιά, ο Μητράκας έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

24′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Μητράκας βρέθηκε απέναντι από τον Α. Μπούκτση και έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας των Φλωρινιωτών απέκρουσε αλλά ο Παρδάλης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ από πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

31′ Μακρινό σουτ του Γιορετσίδη, μπλόκαρε εύκολα ο Φιρινίδης.

41′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Καραμανώλας με ωραίο γύρισμα βρήκε τον Δελαβερίδη που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και δεξιά “κάρφωσε” τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 2-0.

49′ Ο Χ. Μπούκτσης εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα, προχώρησε και βγήκε απέναντι από τον Φιρινίδη όμως το πλασέ που επιχείρησε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

52′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Καραμανώλας έβγαλε παράλληλη πάσα, ο Δελαβερίδης άφησε τη μπάλα για τον Μητράκα που με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 3-0 για τον Βατανιακό.

55′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραμανώλα, ο Κολαξίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Α. Μπούκτση.

60′ Συρτό σουτ του Δελαβερίδη, ο Α. Μπούκτσης βρήκε τη μπάλα στέλνοντάς την να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να φύγει κόρνερ.

63′ Σουτ του Παρδάλη από τη γωνία της μικρής περιοχής, ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, πάνω στη γραμμή.

69′ Ο Α. Μπούκτσης απέκρουσε κοντινό σουτ του Δελαβερίδη.

79′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κεσίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

81′ Σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

90′ Σουτ του Χ. Μπούκτση από τη γραμμή της περιοχής των γηπεδούχων, μπλόκαρε εύκολα ο Ευθυμιάδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Μυλοπούλου με βοηθούς τους Ζαχαριά και Γεωργαντέλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης (54′ Ευθυμιάδης), Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος (54′ Παντζιάλας), Οικονόμου (74′ Καλαϊτζίδης), Καραμανώλας, Ανανιάδης, Παρδάλης (79′ Παπαδόπουλος), Δελαβερίδης, Μητράκας (54′ Τσιώμης).

Στον πάγκο: Δαδάκος, Πολυχρονιάδης, Αδαμόπουλος, Τσικαδέρης.

Ερμής Αμυνταίου: Μπούκτσης Α., Μυλωνάς, Παπαχρήστου, Καζάνας, Τσορλίνης, Ρακόπουλος, Κεσίδης, Γιορετσίδης (46′ Μπούκτσης Χ.), Ρόμπης, Άτσκα, Παπαδημητρίου.

Έπαιξε και ο Σαββάκης.

Στον πάγκο: Κόλτσης, Κώττας, Μήτκας, Μακρής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This