Επιλογή Σελίδας

Την Τρίτη 16/5 είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς του ιταλικού «εμφυλίου» ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν, με τους «νερατζούρι» να καλούνται να υπερασπιστούν τη διαφορά των δυο τερμάτων και τους «ροσονέρι» να αναζητούν αντίδραση. Το σφύριγμα της έναρξης στο «Derby della Madonnina» θα δοθεί στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD και COSMOTE SPORT 4K. Την περιγραφή του ματς θα κάνει ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στην Ιταλία, Αντρέα Παλομπαρίνι.

Την Τετάρτη 17/5 τα φώτα είναι στραμμένα στο «Έτιχαντ» και στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, με τα πάντα να κρίνονται στη ρεβάνς της Αγγλίας. Θα καταφέρουν οι «πολίτες» των Γκουαρδιόλα-Χάαλαντ να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους ή οι «μερένχες» θα είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης; Η απάντηση θα δοθεί στις 22.00, στα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD και COSMOTE SPORT 4K.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών πριν από την έναρξη των αγώνων (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), καλύπτοντας όλες τις εξελίξεις. Μετά τη λήξη των αναμετρήσεων, η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις από τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του διημέρου 16-17/5:

Ημέρα Ώρα Αγώνας Κανάλι
Τρίτη 16/5 22.00 Ίντερ-Μίλαν COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K
Τετάρτη 17/5 22.00 Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K

Pin It on Pinterest

Shares
Share This