Επιλογή Σελίδας

Την άνοδό του στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγυρίζει ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη που κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟ Κονταριώτισσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Γ’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Τερζή έφτασε τους 58 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του Ταύρου Ελάφου “σφράγισε” το “εισιτήριο” του προβιβασμό ενώ πλέον της αρκεί μία ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια για να στεφθεί και πρωταθλήτρια, καθώς απέχει 6 βαθμούς από την 2η Κατερίνη FC.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 47 βαθμούς και είδαν την απόσταση από την 2η προνομιούχο θέση να αυξάνεται σε 5 βαθμούς, δύο “στροφές” πριν το φινάλε.

Το “χρυσό” γκολ για τον Πιερικό Αστέρα πέτυχε στο 18′ ο Σταγκίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Αδαμόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Γιώργος Τερζής): Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Ροδίφτσης, Τσιντώτας, Αδαμίδης, Χαρεϊσβίλι (76′ Σκούφας), Γελαστόπουλος (19′ Λαζίδης), Λαζαρίδης, Κόλτσης (32′ Εφραιμίδης), Σταγκίδης (76′ Καραπαναγιώτης), Καλαϊτζίδης.

ΠΑΟ Κονταριώτισσας (Στέφανος Ταβουκτσής): Ευαγγελόπουλος, Σταλίκας Ν., Κουλιούμπας, Τρικαλόπουλος, Gjika (51′ Σταλίκας Ν.), Μικελέφι, Λιόκας (60′ Λυρόπουλος), Σταλίκας Ι., Κουλιανόπουλος, Σαφέτης, Μπαρμπαγεωργόπουλος (65′ Κερμελής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This