Επιλογή Σελίδας

Με σκορ 3-0 επικράτησε η Κατερίνη FC επί του Ταύρου Ελάφου σε αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των play off της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου.
Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη, με αυτή την επιτυχία, ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς και έχει το πάνω χέρι για την πολυπόθητη άνοδό της στην επόμενη κατηγορία.
Ο Ταύρος, του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου, έχασε έδαφος καθώς έμεινε στους 50 βαθμούς  υποχωρώντας στην 3η θέση του πίνακα και πλέον θα περιμένει στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στραβοπάτημα της αντιπάλου του (ήττα ή δύο ισοπαλίες) για να πάρει αυτός το πλεονέκτημα που είχε, με την προυπόθεση να κερδίσει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του.
Ωστόσο, τα πάντα είναι ρευστά, αφού στο κόλπο της ανόδου παραμένουν η Ακαδημία Κατερίνης 2006  (50 β.) και ο ΠΑΟ  Κονταριώτισσας  (47 β.), ενώ προβιβάστηκε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη.
Στα αγωνιστικά, η Κατερίνη FC ήταν πιο εύστοχη στην τελική της προσπάθεια σκοράροντας σχετικά γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο 1-0, ενώ κλείδωσαν τη νίκη με ακόμη δύο τέρματα που πέτυχαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, κόντρα σε έναν Ταύρο που στάθηκε άτυχος,  έχοντας δοκάρι στις αρχές της επανάληψης που θα άλλαζε την ροή του παιχνιδιού αν ισοφάριζε,  όπως και σε φάσεις που δεν βρήκαν στόχο οι ποδοσφαιριστές του.
Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ
Μόλις στο 3΄  εξαιρετικό σουτ του Φακίτσα στην κίνηση από το όριο της περιοχής, μπλόκαρε σταθερά ο Καπνίτσης.
Στο 7΄  κόρνερ του Διον.  Τσάτσου, κεφαλιά του Χ.  Τσαπράνη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 16΄  ο Κουτσουδάκης έπειτα από βαθιά μεταβίβαση συμπαίκτη του μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο σουτ πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλιώρα ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 49΄  σουτ φάουλ του Φακίτσα έξω από την περιοχή, ο Καπνίτσης με υπερένταση παραχώρησε την μπάλα κόρνερ.
Στο 52΄  σουτ πλασέ του Διον.  Τσάτσου από πλεονεκτική θέση, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καπνίτση.
Στο 68΄  ο Βελισσαρίδης σε προσπάθειά του και σουτ δεν βρήκε στόχο.
Στο 80΄  ο Βελισσαρίδης αυτή τη φορά βρήκε στόχο και με πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής ”έγραψε”  το 2-0.
Στο 87΄  από την ασίστ του Βελισσαρίδη, ο Ουσταμπασίδης σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Μέγας με βοηθούς τους κ.κ.  Μερτζεμέκη,  Καλορογιάννη.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη FC: Καπνίτσης,  Παναγιωτίδης,  Ουσταμπασίδης,  Φυτόπουλος,  Στεφανίδης,  Ζαμαντζάς  Ν.,  Βελισσαρίδης,  Βαρβαρέζος,  Κουτσουδάκης  (84΄  Καναράς),  Ζαζόπουλος  (57΄  Καζαντζίδης),  Ανθίτσας  (88΄  Οικονόμου).
 
Ταύρος Ελάφου: Καλιώρας,  Συρόπουλος  (69΄  Μπανάβας),  Παπαδόπουλος  Αστ.,  Ξενόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Ζαμαντζάς  Π.,  Φακίτσας,  Τσαπράνης  Χ.  (77΄  Λιανός),  Τσάτσος  Δημ.  (50΄  Ζαμαντζάς  Άγγ.),  Τσάτσος  Διον.,  Πασχόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This