Επιλογή Σελίδας

Στο -3 από την 2η θέση βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟ Κονταριώτισσας που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κέρδισε στο Ενωσιακό γήπεδο της Νεάς Εφέσου την Ακαδημία Κατερίνης 2006 με 2-0.

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση με 47 βαθμούς έναντι 50 του Ταύρου Ελάφου που είναι 2ος ενώ 3η παρέμεινε η Κατερίνη FC με 49.

Μόλις στο 3′ ο Σαφέτης δέχθηκε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, προχώρησε και μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε τον Καρυώτη κάνοντας το 0-1.

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι “έκρυψαν” τη μπάλα κυκλοφορώντας την έξοχα και την κατάλληλη στιγμή ο Κουλιανόπουλος που ήταν ο τελικός αποδέκτης πλάσαρε υποδειγματικά τον Καρυώτη για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Καρυώτης, Τζίτσας, Ζώρας (16′ Θεοδωρίδης), Φτεργιώτης Γ. (85′ Τσακιρίδης), Χρυσίδης, Φτεργιώτης Δ., Θεοφιλόπουλος (69′ Μπράτσος), Σιτμαλίδης, Παπατόλιος (69′ Δερμίσης), Φωτιάδης, Φλουρής (69′ Ελευθεριάδης).

ΠΑΟ Κονταριώτισσας: Ευαγγελόπουλος, Τρικαλόπουλος, Κουλιούμπας, Σταλίκας Ν., Gjika, Μικελέφι, Λιόκας, Σταλίκας Ι. (90′ Σταλίκας Α.), Σταλίκας Ν. (65′ Μπαρμπαγεωργόπουλος), Κουλιανόπουλος (86′ Λυρόπουλος), Σαφέτης (65′ Κερμελής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This