Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση σχετικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στους Αετούς και τον Βατανιακό, για τη 2η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ατυχούς συμβάντος με τη μη διεξαγωγή του αγώνα play offs ανδρών μεταξύ των ομάδων ΚΣ Αετοί Βέροιας – ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στη Βέροια.

Ο λόγος ήταν η μη προσέλευση του ενός εκ των δύο ορισθέντων διαιτητών, με το μπαλάκι των ευθυνών να μεταφέρεται ένθεν κακείθεν μεταξύ των εμπλεκομένων στους εν λόγω ορισμούς.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης απολογούμαστε σε όλους τους λοιπούς συμμετέχοντες στον αγώνα (αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητή, κριτές), όπως επίσης και στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο, για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Δεσμευόμαστε δε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αναζήτησης και απόδοσης ευθυνών, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα δυσφήμισης των πρωταθλημάτων που διοργανώνουμε».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This