Επιλογή Σελίδας

Με 3-1 επικράτησε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη στην έδρα του επί του Ταύρου Ελάφου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Η ομάδα του Γιώργου Τερζή, διατηρήθηκε στο ρετιρέ του πίνακα έχοντας πλέον 55 βαθμούς, αφήνοντας τον αντίπαλό της στους 50 βαθμούς και στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ απομένουν τρείς στροφές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αγώνων μπαράζ.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και παίζοντας με ψυχή, αντέδρασαν και έκαναν την ανατροπή του σκορ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Ταύρος προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό.
Συγκεκριμένα και πριν ζεσταθούν καλά οι παίκτες, ο Διονύσης Τσάτσος με εξαιρετικό διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ και με πολλά φάλτσα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Οκουτσόγλου ανοίγοντας το σκορ για τον Ταύρο στο 4ο λεπτό 0-1.
Στο 18΄  από την ασίστ του Καλαϊτζίδη,  ο Σπύρος Σταγκίδης με σουτ πλασέ ισοφάρισε 1-1.
Στο 37΄  ο Σάκης Κόλτσης με διπλή προσπάθεια και διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Τάσος Αδαμίδης στο 60ο
 λεπτό, έπειτα από την σέντρα φάουλ του Χαρεϊσβίλι από την δεξιά πτέρυγα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Τραούδας με βοηθούς τους κ.κ.  Σαλτσίδη,  Αδαμαντίδη.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη  (Γιώργος Τερζής): Οκουτσόγλου,  Καραπαναγιώτης  (26΄  Τασιόπουλος),  Ροδίφτσης,  Τσιντώτας,  Αδαμίδης,  Χαρεϊσβίλι  (75΄  Λαζίδης),  Γελαστόπουλος  (65΄  Σκούφας),  Λαζαρίδης,  Κόλτσης,  Σταγκίδης,  Καλαϊτζίδης.
 
Ταύρος Ελάφου  (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Καλιώρας,  Συρόπουλος  (84΄  Τριανταφύλλου),  Παπαδόπουλος  Αστ.  (84΄  Τσιγκαρόπουλος),  Ξενόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Ζαμαντζάς  Π.,  Φακίτσας,  Τσαπράνης  Χ.  (67΄  Λιανός),  Πασχόπουλος,  Τσάτσος  Διον.,  Μπανάβας  (55΄  Τσάτσος  Δημ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This