Επιλογή Σελίδας

Δύσκολη νίκη πανηγύρισε στην αρένα του ο Ταύρος Ελάφου επικρατώντας με σκορ 2-1 επί της Ακαδημία Κατερίνης 2006, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Off  της Γ΄  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι ”Βulls” της Ελάφου, του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου, μακριά από τον καλό τους εαυτό και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, έκαναν αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ευτύχησαν να προηγηθούν απο το 2ο μόλις λεπτό 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, σκόραραν στην επανάληψη για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Ακαδημία Κατερίνης 2006, του Λευτέρη Φωτιάδη, που αν και ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο μισό, δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων παρά την προσπάθεια των παικτών της γνωρίζοντας τελικά την ήττα.
Πάντως, η Ακαδημία Κατερίνης 2006, των πολλών απουσιών, έδειξε με την εμφάνισή της ότι είναι η καλύτερη ομάδα που αγωνίστηκε στο γήπεδο της Ελάφου έως τώρα στη σεζόν.
Ο Ταύρος πλέον έφτασε τους 50 βαθμούς και στην 2η θέση του πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο  (52 β.)  Πιερικό Αστήρ Κ. Αγιάννη τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την προσεχή Τετάρτη στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.
Η Ακαδημία Κατερίνης 2006 έχασε έδαφος μένοντας με 47 βαθμούς στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μόλις στο 2ο λεπτό, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Φακίτσα, ο προωθημένος Γιώργος Τσιρίμπασης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρυώτη και άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 12΄  ο Φλουρής εκτέλεσε κόρνερ, όμως ο σωστά τοποθετημένος γκολκίπερ του Ταύρου, Καλιώρας, εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Φωτιάδη από πλεονεκτική θέση.
Στο 40΄  ο προπονητής του Ταύρου Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος  αντίκρισε στο ίδιο λεπτό δύο κίτρινες κάρτες – κόκκινη, για έντονη διαμαρτυρία προς τον Διαιτητή με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας του.
Στο 54΄  ο Τζόρνταν Φωτιάδης με μακρινό σουτ ισοφάρισε 1-1 με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το δεξί δοκάρι της εστίας του Καλιώρα και να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 66΄  από πάσα του Διον. Τσάτσου, ο Χρήστος Πασχόπουλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Καρυώτη διαμορφώνοντας μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το τελικό 2-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Γιώργος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ.  Παναγιώτη, Μερτζεμέκη,  Βαγγέλη Σταφύδα.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Ταύρος Ελάφου: Καλιώρας,  Συρόπουλος,  Παπαδόπουλος  Αστ.,  Ξενόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Ζαμαντζάς  Π.,  Φακίτσας,  Τσαπράνης  Χ.  (90΄  Καναπίτσας),  Τσάτσος  Δημ.  (55΄  Μπανάβας),  Τσάτσος  Διον.  (83΄  Ζαμαντζάς  Άγγ.),  Πασχόπουλος  (90΄   Λιανός).
Ακαδημία Κατερ:ίνης 2006 Καρυώτης,  Τζίτσας,  Ζώρας,  Φτεργιώτης  Γ.,  Ελευθεριάδης  (46΄  Πάγια),  Φτεργιώτης  Δ.,  Θεοφιλόπουλος,  Σιτμαλίδης,  Παπατόλιος  (74΄   Τσακιρίδης),  Φωτιάδης,  Φλουρής  (46΄  Δερμίσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This