Επιλογή Σελίδας

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν εν όψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου είχαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Πιερικού, οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης δείπνησαν στο Mystique Resto/Bar, στο Πάρκο Κατερίνης, ιδιοκτησίας του Χάρη Καμπερίδη.

Όπως και στο ξεκίνημα της φετινής παρουσίας του στον πάγκο του Πιερικού, έτσι και αυτή τη φορά επρόκειτο για μια πρωτοβουλία που πήρε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καμπερίδης δύο εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική σεζόν.

Το παρών έδωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καμπερίδη στον πάγκο της ομάδας, Μανώλης Μπατσαράς, ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάκης Κωτσιόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Σάββας Ταταρίδης και ο έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος, Αχιλλέας Ιωακειμίδης, το στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μπάμπης Πεΐδης, το μέλος του ΔΣ, Βασίλης Τσακιρίδης και ο νομικός σύμβουλος του Πιερικού, Κώστας Καραφουλίδης ενώ καλεσμένοι ήταν και εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Πιερίας.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με τη συνοδεία των εκλεκτών εδεσμάτων, παρασκευασμένων με επιμέλεια από τους “οικοδεσπότες” του Mystique Resto/Bar.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This