Επιλογή Σελίδας

Με απαγόρευση εισόδου για 15 ημέρες στους αγωνιστικούς χώρους τιμώρησε τον προπονητή του Πιερικού, Γιώργο Καμπερίδη η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Παράλληλα, του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 834 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, ο Πιερικός σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η απαγόρευση εισόδου από τον Γιώργο Καμπερίδη θα απειλείται με χρηματική ποινή 1667 ευρώ. Τέλος, ο Πιερικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 834 ευρώ για τον αγώνα με την Κοζάνη.

Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Πανιώνιος ΓΣΣ», χρηματική ποινή ύψους 1.111,17 ευρώ (αγώνας της 08.04.2023, Πανιώνιος-ΑΟ Διαβολιτσίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Αίας Γαστούνης», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια, με διαφορά τερμάτων 3-0, του αγώνα που είχε οριστεί για τις 23.04.2023 μεταξύ του σωματείου «ΑΟ Μυκόνου» και του σωματείου «Αίας Γαστούνης» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και β) χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ.

-Επιβάλλει, σε βάρους του Γεώργιου Καμπερίδη, προπονητή του σωματείου «Πιερικός», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Πιερικός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Πιερικός» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας της 08.04.2023, Πιερικός-Κοζάνη, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Ραφήνας», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει, σε βάρος του Δημήτριου Καραμανώφ, γυμναστή του σωματείου «Θύελλα Ραφήνας», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Ραφήνας», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 08.04.2023, Θύελλα Ραφήνας-Γιούχτας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «ΑΕ Μοσχάτου», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει, σε βάρος του Στέφανου Φαναρίτη, διερμηνέα του σωματείου «ΑΕ Μοσχάτου», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «ΑΕ Μοσχάτου», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 08.04.2023, ΑΕ Μοσχάτου-ΑΠΟ Κερατσινίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This