Επιλογή Σελίδας

Επιβλητική νίκη πέτυχε η Ελπίδα Ανδρομάχης με σκορ 6-0 επί του Νέου Παμβρυακού, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδό της υπό συνεχή βροχόπτωση για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η Ελπίς, του Βαγγέλη Τσιαμπέρα, έφτασε τους 30 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση του πίνακα ισόβαθμη με την Ακαδημία Βατανιακός 1978, ενώ ο Νέος Παμβρυακός, του Διονύση Στραβογιάννη, έμεινε στους 10 βαθμούς και στην προτελευταία θέση.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη σε όλες τις γραμμές επικρατώντας εύκολα και μάλιστα με σκόρερ έξι παίκτες, δείχνοντας πλουραλισμό στην επίθεση.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 7΄ έπειτα από επέλαση του Παπαζήση από την δεξιά πτέρυγα και σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Παμλίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 16΄ σουτ πλασέ του Τζήκα, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 22΄ σουτ του Κουϊμτζίδη, η μπάλα βρήκε σώματα αμυντικών και πέρασε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Μπούσιος και ο Ταφραλής με πλασέ από καλή θέση σκόραρε κάνοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 25΄ σουτ του Δαλάκα, μπλόκαρε ο Γκιλιάβας.

Στο 27΄ σουτ του Ταφραλή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μήτση, άουτ.

Στο 32΄ σουτ φάουλ του Δαλάκα δεν βρήκε στόχο.

Στο 42΄ ο Γκουνέλας σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση.

Στο 49΄ ο Τζήκας με πλασέ εντός περιοχής ”έγραψε” το 3-0.

Στο 51΄ ο Κουϊμτζίδης με διαγώνιο σουτ φάουλ έξω από την περιοχή διεύρυνε το σκορ σε 4-0.

Στο 65΄ ο Παπαζήσης πλάσαρε εύστοχα από καλή θέση ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 5-0.

Στο 83΄ διαμορφώθηκε το τελικό 6-0 με σουτ πλασέ του Μαγιώνα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λάμπρος Ντασιόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λευτέρη Μπίνια, Διονύση Ντουράκογλου.

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Παπαζήσης, Λάμο Ορ. (60΄ Κουκάρας), Γεωργιάδης (69΄ Φωτόπουλος Ρ.), Κουϊμτζίδης, Κελέρογλου, Μπούσιος (37΄ λ.τ. Μαγιώνας), Ταφραλής (60΄ Καραδήμος), Γκουνέλας (60΄ Φωτόπουλος Γερ.), Παμλίδης, Τζήκας.

Νέος Παμβρυακός: Μήτσης, Χρυσόπουλος, Τζάγκας, Αδάμος, Νικολαΐδης Αντ., Νικολαΐδης Γ, Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης Ν. Γ., Στραβογιάννης Ν. Ν., Δαλάκας, Κόντος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This