Επιλογή Σελίδας

Πρωταθλητής στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας αναδείχθηκε ο Ερμής Εξοχής επικρατώντας με 4-1 του Εθνικού Κατερίνης, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Εξοχής για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Ερμή είχε εξασφαλίσει την άνοδο, όμως ήθελε να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία ως πρωταθλητής.

Οι παίκτες του Χρήστου Βελώνη που ήταν ανώτεροι άνοιξαν το σκορ στο 33′ με εντυπωσιακή ενέργεια και τελείωμα του Κ. Σαββίδη.

Στο 85′ ο τερματοφύλακας του Εθνικού Κατερίνης, Αφατζάνης αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό και αποβλήθηκε. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μυστρίδης.

Στο 87′ ο Μυστρίδης απομακρύνοντας τη μπάλα από την εστία του με δυνατό σουτ την έστειλε στο απέναντι οριζόντιο δοκάρι, ο Α. Μάνης που κυνήγησε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο επόμενο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαγιαννόπουλου.

Στο 89′ ο Κ. Σαββίδης με κεφαλιά “έγραψε” το 3-1.

Τη νίκη του Ερμή “σφράγισε” ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Κ. Σαββίδης στο 90′ κάνοντας με χατ τρικ το τελικό 4-1.’

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Γιαννακίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Αμβοσιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Σαββίδης Κ., Βασιουρής, Μπαμπατζιάνης (75′ Σαρηγιαννίδης), Σάμπα, Γεωργαντάς (75′ Βελώνης Δ.), Βελώνης Χ., Ευθυμιάδης, Εγγλέζος, Σαββίδης Χ..

Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Αφατζάνης, Αδαμίδης, Μποστανίδης, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Σοφιανίδης, Αναγνωστούδης (70′ Μάνης Α.), Μυστρίδης, Αγγέλου (70′ Μεταξάς), Μάνης Σ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This