Επιλογή Σελίδας

Την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγυρίζει η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε με 2-1 τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Περίστασης για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή άνοιξε το σκορ με γκολ του Αποστολίδη στο 4′.

Το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου σημείωσε στο 25′ ο Χαρτοματζίδης.

Οι φιλοξενούμενοι που ήθελαν μόνο νίκη προκειμένου να μείνουν “ζωντανοί” στο “κυνήγι” της ανόδου, μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Μπαμίχα στο 65′, όμως στα εναπομείναντα λεπτά το σκορ δεν άλλαξε και το τελικό σφύριγμα του Πολυχρόνη βρήκε τους γηπεδούχους να “τσεκάρουν” το “εισιτήριο” του προβιβασμού ως δεύτεροι με 51 βαθμούς έναντι 57 του Ερμή Εξοχής που με τη σημερινή του νίκη στέφθηκε πρωταθλητής.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου που θα είναι σίγουρα 3ος, έμεινε στους 42 βαθμούς.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τον Τραούδα και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Κουτσουμπέας (68′ Κάλτσο), Κουσουρής Π., Νίκου, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Καραγκιοζίδης (59′ Ταβουκτσής), Παπαδημητρίου, Χαρτοματζίδης, Κουσουρής Σ., Μυστρίδης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Βασίλης Τσιμπούκας): Θωμόπουλος, Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς Π., Ίτσιος (80′ Μπαλαούρας Ε.), Αράπης, Κουμαντζιάς Β. (30′ Μπαμίχας), Βέτσος, Ευαγγελόπουλος, Μπαλαούρας Ν., Ναλμπαντίδης, Πανωλής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This