Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το F1 23 θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (EA App, Epic Games Store, Steam). Όσοι αγοράσουν την F1 23 Champions Edition, που θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι τρεις ημέρες νωρίτερα.

Ανάμεσα στα highlights της επερχόμενης έκδοσης θα είναι το story mode Braking Point, που επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους. Οι πρώην αντίπαλοι, Aiden Jackson και Devon Butler ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη της Konnersport Racing Team θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν την αφρόκρεμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο F1 23 θα υπάρχουν όλοι οι οδηγοί της τρέχουσας σεζόν, αλλά και το νέο Las Vegas Grand Prix. Η EA υπόσχεται βελτιωμένο χειρισμό, τόσο με τη χρήση gamepad, όσο και τιμονιέρας αλλά και πολλά χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει η κοινότητα των παικτών. Μεταξύ αυτών οι κόκκινες σημαίες που επιστρέφουν μετά από εννέα χρόνια, μια νέα απόσταση οδήγησης στο 35% που προηγουμένως υπήρχε μόνο στο F1 esports και νέο σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Νέα προσθήκη είναι το F1 World, ένα hub που θα εισάγει τους παίκτες στον πολύπλοκο κόσμο της Formula 1, συνδέοντας μεταξύ τους πολλαπλά game modes όπως το Time Trial, το Grand Prix και το Multiplayer.

Επίσης, θα υπάρχουν καθημερινές και εβδομαδιαίες δραστηριότητες, μέσω των οποίων οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν, νέες στολές, νέα κράνη, νέες διακοσμήσεις για το μονοθέσιο και θα αποτελούν μέρος του νέου συστήματος προόδου.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This