Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Μπορεί ο Charles Leclerc να έχει συμβόλαιο με τη Ferrari ως το τέλος του 2024, όμως η συνεχιζόμενη αδυναμία της ομάδας να παραγάγει ένα πρωταθληματικού επιπέδου μονοθέσιου έχει ανοίξει συζήτηση για το μέλλον του σε αυτήν.

Μία ομάδα που εκπεφρασμένα πλέον ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του Μονεγάσκου είναι η Mercedes, με τον Toto Wolff να τονίζει σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του GP Αζερμπαϊτζάν ότι μακροπρόθεσμα θα ήθελε να προσεγγίσει τον οδηγό:

«Ο Charles είναι εξαιρετικός τύπος, και μακροπρόθεσμα είναι κάποιος που θες να έχεις στο ραντάρ σου. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά όχι βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα».

Ωστόσο, έσπευσε να τονίσει πως προτεραιότητα της Mercedes στην παρούσα φάση είναι να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Lewis Hamilton:

«Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του Charles. Είναι καλός. Η μόνη φορά που μίλησα μαζί του ήταν όταν βρεθήκαμε στην πύλη του αεροδρομίου στη Μελβούρνη, πριν μπούμε στο αεροπλάνο. Δεν είχαμε καμία άλλη επαφή. Είναι 100% αφοσιωμένος και πιστός στη Ferrari. Και εμείς το ίδιο με το να έχουμε την υπογραφή του Lewis στο νέο συμβόλαιο».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This