Επιλογή Σελίδας

Στη 2η θέση της τελικής κατάταξης του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής τερμάτισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας με 4-3 τον ουραγό Δωτιέα Αγιάς.

Η ομάδα της Πιερίας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα φτάνοντας στην υψηλότερη θέση της ιστορίας της και πλέον θα επικεντρωθεί στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας κόντρα στον Πιερικό, το επόμενο Σάββατο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βλησαρούλη στο 7′ αλλά ο Εθνικός “γύρισε” το παιχνίδι με τέρματα των Κωτσιαριδη στο 10′ και Φυτόπουλου στο 18′.

Ο Δωτιέας “απάντησε” με τέρμα του Δρόσου στο 50′ και πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με δεύτερο γκολ του Βλησαρούλη στο 66′.

Αυτός που… μίλησε τελευταίος ήταν ο Σεχολάρι που με δυο δικά το γκολ στο 79′ και στο 84′ έδωσε τη νίκη στους Κεραμιδιώτες.

Ο Εθνικός συγκέντρωσε 42 βαθμούς όσους και ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, ωστόσο το πιερικό σωματείο υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Ο Δωτιέας που είχε υποβιβαστεί εδώ και καιρό τερμάτισε με 17 βαθμούς, στην τελευταία θέση.

Τα γκολ του αγώνα
7′ 1-0: Μετά από σέντρα του Γιαννακόπουλου ο Βλησαρούλης με σουτ έκανε το 1-0.
10′ 1-1: Μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Φυτόπουλο ο Κωτσιαρίδης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Εθνικό.
18′ 1-2: Ο Φυτόπουλος με σουτ από πλάγια θέση έδωσε προβάδισμα με 1-2 στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
50′ 2-2: Ο Δρόσος με ατομική ενέργεια και σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 2-2 για τον Δωτιέα.

66′ 3-2: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αναδολού, ο Βλησαρούλης με προβολή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δωτιέα Αγιάς με 3-2.
79′ 3-3: Ο Σεχολάρι με πλασέ ισοφάρισε σε 3-3 για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
84′ 3-4: Ο Σεχολάρι με πλασέ “έγραψε” το τελικό 3-4 υπέρ του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτρουμάνος της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Κατσαρό της ΕΠΣ Ευρυτανίας και Δαδόγλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δωτιέας Αγιάς: Μπεκτέσι (60′ Καρνάβας), Τσακάλι, Τάρτας, Ngoo (46′ Μάντσε), Ντακούλας (67′ Ματζαμόρτας), Βλησαρούλης, Δρόσος, Αναδολού, Αποστολάκης (67′ Γιαννακός), Ντάλας (60′ Κορτσάρης), Γιαννακόπουλος.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Παπαδόπουλος, Κόλα, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς (53′ Γκιώνης), Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου (19′ λ.τ. Ζουκάν – 77′ Μιχαηλίδης, Σεχολάρι, Κριεμάντι, Κωτσιαρίδης, Μπατζώνης, Μαργαρίδης (53′ Χατζηπουργάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This