Επιλογή Σελίδας

Βαριά εκτός έδρας ήττα γνώρισε στην Καστοριά ο ΓΑΣ Σβορώνου στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τους “γουναράδες” να κερδίζουν με 4-0 και να παραμένουν στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 39 βαθμούς όσους και ο Πιερικός, με τις δύο ομάδες να τερματίζουν στην 5η (Πιερικός) και 6η θέση (ΓΑΣ Σβορώνος) του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Καστοριανοί πέτυχαν αυτό που ήθελαν (νίκη με 4 γκολ διαφορά) προκειμένου να πάρουν σίγουρα το “εισιτήριο” της παραμονής αποφεύγοντας τη χειρότερη θέση μεταξύ των 9ων ομάδων των 2ου, 3ου, 4ου και 5ου ομίλου. Ωστόσο η νίκη του ΑΟ Χανιώτης με 3-2 επί της ΑΕΠ Κοζάνης κράτησε στη Γ’ Εθνική και τη Ζάκυνθο που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αυτή που θα υποβιβαζόταν ενώ τώρα στο τοπικό πρωτάθλημα της Κοζάνης υποβιβάστηκαν οι Κοζανίτες με 35 βαθμούς έναντι 36 της Καστοριάς.

Μόλις στο 2′ ο Πάλλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Καστοριά.

Στο 19′ ο Τσελέπης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πάλλας με ανάποδο ψαλίδι στην “καρδιά” της άμυνας “έγραψε” το 2-0.

Στο 56′ ο Μηλιάτης από τα δεξιά τροφοδότησε τον Πάλλα ο οποίος με δεξί σουτ διαμόρφωσε το 3-0, κάνοντας χατ τρικ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 76′ ο Νάκος με σουτ εν κινήει έπειτα από σέντρα από αριστερά, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνιά του Χάμου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χατζηπαναγιώτη με βοηθούς τους Παπαλαζάρου και Πασιά, της ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καστοριά (Χάρης Βοριαζίδης): Τσαρούχας, Τόζζο, Νάκος, Φωλίνας, Μπαλντέ (85′ Σταμούλης), Χασάι (85′ Πολυχρονόπουλος), Παναγιωτίδης, Πάλλας, Μηλιάτης, Τσελεπής (28′ Κωνσταντίνου), Κυριακού (68′ Κωνσταντινίδης).

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Χάμος (80′ Τζώτζος), Δημητρίου, Βούλγαρης, Λαγδάρης, Καραγκούνης, Κόλα (80′ Μάλα), Μυστρίδης (60′ Ξυδούς), Μυρωτής, Κυρτέγος (60′ Σιδηρόπουλος), Κυπαρίσσης (80′ Σκαμπαρδώνης), Αλεξίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This