Επιλογή Σελίδας

Με 7η ήττα έδρας είπε «αντίο» στα εθνικά πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός Βόλου που έχασε 0-1 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης – που κέρδισε και την παραμονή του – στην 26η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής …την οποία «αφήνει» για το τοπικό πρωτάθλημα!

Στο αποχαιρετιστήριο τελευταίο ματς στην Γ΄ Εθνική ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο στη Νεάπολη και ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με γκολ του Αγαθαγγελίδη με 0-1 και το κράτησε ως το τέλος….

Έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου τελείωσε το πρωτάθλημα με 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες και έχοντας χάσει 27 βαθμούς ως γηπεδούχος …υποβιβάζεται για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα!

Το τελευταίο παιχνίδι δεν ξεκίνησε και καλά για τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη αφού μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε για μια ακόμη φορά να κυνηγάει το σκορ…

Μετά από μια βαθιά μπαλιά στην άμυνα του Ολυμπιακού ο Βενιαμίν Αγαθαγγελίδης με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης που στην συνέχεια δεν άφησε τους ερυθρόλευκους να βγάλουν τη σωστή αντίδραση!

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός έδειξε πιο δραστήριος και απειλητικός.

Στο 52′ Κατσαγεωργίου με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα αουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και στο 59΄το σουτ του Σταμπουλή.

Στο 63′ η ομάδα της Κρηστώνης απείλησε τους ερυθρόλευκους αλλά το σουτ του Χατζηασλανίδη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου.

Παρά τις προσπάθειες των ερυθρόλευκων το 0-1 έμεινε ως το τέλος και με την 13η ήττα του ο Ολυμπιακός είπε το αντίο του στην Γ΄ Εθνική.

Διαιτητής: Κ. Καπρέτσος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 14΄Αγαθαγγελίδης, 25΄Χατζηασλανίδης, 40′ Παπαϊωάννου

Ολυμπιακός Βόλου: Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης (66΄Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος, Σκύφτας (30′ Σιουμουρέκης), Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Γιαρλέλης (46′ Κατσαγεωργίου), Ντινόπουλος (46′ Σταμπουλής).

ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Σακαλίδης, Ιωαννίδης (55′ Ευθυμιάδης) , Μαυροκεφαλίδης, Ματενζίδης, Μέτκαρης (55′ Ρουστέμ), Χατζηασλανίδης (83΄Παπαδόπουλος), Αγαθαγγελίδης (73΄Αποστολίδης), Τσολακίδης, Φ. Κόλα, Παυλίδης, Χατζηλιάδης

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This