Επιλογή Σελίδας

Με στόχο τη νίκη που πιθανότατα θα του εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη, θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στον ουραγό Δωτιέα Αγιάς ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία της πιερικής ομάδας ολοκληρώθηκε με σαββατιάτικη προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή.

Στα πλάνα του τεχνικού του συλλόγου, Βαγγέλη Μόρα βρίσκονται οι τερματοφύλακες Τσιλεγγεριδης, Πατσιογιώργος και Παπαδόπουλος Β. καθώς και οι Φυτοπουλος, Γιαζιτζογλου, Γκιώνης, Καρτσαμπας, Κόλα, Παπαδόπουλος Π., Μπατζωνης, Ζουκαν, Χατζηπουργανης, Μαργαρίτης, Κωτσιαριδης, Κριεμάντι, Τρουμπαλος, Σεχολαρι, Μιχαηλίδης, Ιντζόγλου.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αν κερδίσει θα είναι δεύτερος σε περίπτωση που κερδίσουν Κεραυνός Αγγελοχωρίου και Σβορώνος καθώς υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία ενώ το ίδιο θα γίνει και αν δεν κερδίσει ο Σβορώνος καθώς οι Κεραμιδιώτες υπερτερούν στην ισοβαθμία με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Στην περίπτωση που κερδίσει τόσο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου όσο και ο Σβορώνος και δεν κερδίσει ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, τότε η 2η θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή ο Εθνικός βρίσκεται στο +9 ενώ ο Σβορώνος στο +6. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This