Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λιτοχώρου με 1-0, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 48 βαθμούς και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου από τον πρωτοπόρο Ερμή Εξοχής, αύξησε τη διαφορά από την 3η θέση σε 6 βαθμούς, τρεις “στροφές” πριν τέλος.

Έτσι, της αρκεί μία νίκη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια ή μια ισοπαλία με τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου για πανηγυρίσει την άνοδο. Η ΑΕ Περίστασης διατηρεί μαθηματικές ελπίδες και για το πρωτάθλημα, ωστόσο για να το κατακτήσει θα πρέπει να καλύψει διαφορά 6 βαθμών από τον Ερμή, κάτι όχι εύκολο.

Ο Απόλλων Λιτοχώρου έμεινε στους 32 βαθμούς και στην 5η θέση του πίνακα.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 55’ ο Αποστολίδης με το 0-1 να μη αλλάζει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας):
Μητρόπουλος, Ντάτσι, Φούφι, Κολωνιάρης Γ., Τροΐρης, Τζιούκας (77’ Αδαμόπουλος), Ζαχουδάνης Δ. (77’ Κέμος), Χούτας (77’ Ζαχουδάνης Ι.), Γκρίνιας (58’ Στογιάννος Α.), Μαύρος, Λιάγκας (77’ Κολωνιάρης Φ.).

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Κουτσουμπέας (81’ Σταυρίδης), Κουσουρής Π., Νίκου, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (74’ Κάλτσο), Καραγκιοζίδης, Παπαδημητρίου, Χαρτοματζίδης (81’ Μπικιαρόπουλος), Κουσουρής Σ., Μυστρίδης (66’ Ταβουκτσής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This