Επιλογή Σελίδας

Την άνοδό του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγυρίζει ο Ερμής Εξοχής που επιβλήθηκε με 1-0 του Γεωργάκη Ολυμπίου Λόφου, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Εξοχής για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα της Εξοχής βρίσκεται “αγκαλιά” με την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς χρειάζεται 1 νίκη στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια, δεδομένου ότι παρέμεινε στο +6 από την ΑΕ Περίστασης (54 βαθμοί έναντι 48).

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου έμεινε στους 42 βαθμούς και πλέον απέχει 6 βαθμούς από την ΑΕ Περίστασης, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται ένα… θαύμα για να “κλέψει” την άνοδο.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε στο 64′ ο Κ. Σαββίδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Θωμόπουλο, έπειτα από έξοχη μακρινή μπαλιά του Παπαγιαννόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ευαγγελόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης):
Αμβροσιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Σαββίδης Κ., Βασιουρής, Μπαμπατζιάνης, Σάμπα (63’ Σαββίδης Χ.), Γεωργαντάς (90+1’ Βελώνης Δ.), Κοσμίδης (73’ Σαρηγιαννίδης), Βελώνης Χ., Ευθυμιάδης, Εγγλέζος.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Βασίλης Τσιμπούκας): Θωμόπουλος, Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς Π. (75’ Μπαμίχας), Ίτσιος Δ., Κώστας (85’ Ίτσιος Δ.), Αράπης, Βέτσος (85’ Μπαλαούρας Γ.), Ευαγγελόπουλος, Μπαλαούρας Ν., Ναλμπαντίδης, Μπακούρας (13’ Πανώλης, 85’ Κουμαντζιάς Ν.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This