Επιλογή Σελίδας

Στην 7η θέση της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε η Πίνδος Άνω Αγιάννη που κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 τον Νέο Παμβρυακό, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Άνω Αγιάννη έφτασε τους 31 βαθμούς και παρέμεινε στο +1 από την Ακαδημία Βατανιακός 1978 ενώ ο Νέος Παμβρυακός έμεινε στους 10 βαθμούς και στην προτελευταία θέση.

Υπενθυμίζεται ότι η τύχη του Νέου Παμβρυακού θα κριθεί από το αν ο πρωταθλητής της Α’ Πιερίας θα ανεβεί στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος της Πιερίας δεν τα καταφέρει, τότε η ομάδα της Βρύας θα υποβιβαστεί στη Γ’ κατηγορία.

Η Πίνδος Άνω Αγιάννη άνοιξε το σκορ στο 12′ με γκολ του Γιαννή.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 40′ καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Γ. Αμπατζίδης για εξύβριση των Θείων.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Πίνδος ζευγάρωσε τα τέρματά της με γκολ του Δ. Αμπατζίδη στο 42′.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τέρμα του Σ. Σιασιόπουλου στο 48′.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 64′ ο Γιαννής, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλτσίδης με βοηθούς τους Κωτούλα και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Νέος Παμβριακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης, Χρυσόπουλος (67’ Τζάγκας), Νικολαΐδης Α., Παπανικολάου Ν. (46’ Καραμέλιος), Βαρμάζης, Νικολαΐδης, Σιασιόπουλος Σ., Στραβογιάννης, Δαλάκας, Κοντός.

Πίνδος Άνω Αγιάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης): Μυρωτής, Παπαργυρίου, Καραθάνος, Εφραιμίδης, Παπαζήσης, Κακκάρας Σ. (11’ Σιούντας), Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης Γ., Αμπατζίδης Δ. (82’ Κακκάρας Α.), Γιάννης, Lleshaj.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This