Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στις 16:00.

Στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Ελασσόνα, διαιτητής θα είναι ο Θεόφιλος Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Δημήτρη Αδραμάνη της ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής θα είναι ο Συμεών Σπύρου της ΕΠΣ Καστοριάς.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάς όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει τον Δωτιέα Αγιάς, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Κουτρομάνος της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τον Θεόδωρο Κατσαρό της ΕΠΣ Εβρυτανίας και τον Αθανάσιο Δοδόγλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Παγωνόπουλος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Στο ΔΑΚ Καστοριάς όπου ο Σβορώνος θα αντιμετωπίσει την Καστοριά, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Γεώργιο Παπαλαζάρου και Αριστείδη Πασιά της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης της ΕΠΣ Κοζάνης.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_30.04.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This