Επιλογή Σελίδας

Την παραμονή του στην Α’ κατηγορία οριστικοποίησε ο Ατρόμητος Κατερίνης ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τον Αετό Καταλωνίων με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Μυλαύλακου έφτασε τους 32 βαθμούς και έμεινε μόνη στην 9η θέση του πίνακα, ωστόσο το “κλειδί” για τη σωτηρία ήταν η εξασφάλιση της παραμονής του Σβορώνου στη Γ’ Εθνική, κάτι που σημαίνει ότι στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας μπορεί να πέσει το πολύ ο 11ος του πίνακα.

Εκεί βρίσκεται ο Αετός Καταλωνίων με 19 βαθμούς, ο οποίος πλέον θα έχει την προσοχή του στραμμένη στο να παραμείνει πάνω από τον Θερμαϊκό Κορινού που τον πλησίασε στον 1 βαθμό και από εκεί και πέρα θα… εύχεται να ανεβεί στη Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Το 0-1 σημείωσε στο 29′ ο Χρυσόπουλος.

Στο 48′ ο Σαλτσίδης “έγραψε” το 0-2 για τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-3 με τέρμα του Τζέλο στο 72′.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-3 με γκολ του Ντόντη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τραούδας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων:
Κουκουστρίκας, Γαλάνης, Κουτσιαρής, Βανασάς (46’ Λάζος), Μούστα, Πουτσίκης (80’ Ντόντης), Δούλαλας, Πότσι, Κότσι, Νταμπαλάκης, Πάγια.

Ατρόμητος Κατερίνης: Νικολαΐδης (50’ Παγιώτας), Ιωαννίδης, Καρκάλης, Χαλκίδης, Τσιμόπουλος, Medolli, Νταμπαλάκης, Ελεζάι (55’ Σταμκόπουλος), Χρυσόπουλος, Μιχαηλίδης (60’ Χέρας), Σαλτσίδης (50’ Τζέλο).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This