Επιλογή Σελίδας

Την ήττα της Ακαδημίας Κατερίνης 2006 από τον Ταύρο Ελάφου καθώς και την ισοπαλία της Κατερίνης FC με την Ακαδημία Γιώτσα εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟ Κονταριώτισσας που πέτυχε ευρεία εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί του Ατρομήτου Κατερίνης Β’ και μείωσε την απόσταση από τη 2η θέση σε 3 βαθμούς.

Η ομάδα της Κονταριώτισσας έφτασε τους 43 βαθμούς έναντι 46 των τριών ομάδων που βρίσκονται ακριβώς από πάνω της, ενώ απέχει πλέον 5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη.

Ο Ατρόμητος που είχε ήδη τεθεί εκτός πλέι οφ έμεινε στους 26 βαθμούς και πλέον η απόστασή του από την 8η Ακαδημία Γιώτσα που τον ακολουθεί είναι 1 βαθμός.

Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 59′ με γκολ του Μπαρμπαγεωργόπουλου.

Στο 65′ ο Κουλιανόπουλος ζευγάρωσε τα γκολ για τον ΠΑΟ Κονταριώτισσας.

Το 0-3 έγινε στο 68′ από τον Σαφέτη.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 90′ ο Καραλής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Χαλκίδη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης Β’:
Λαφατζής (46’ Τόσκας), Κιτσούλης, Αναστασιάδης (67’ Κατσίκας), Γιουμίδης (72’ Γκουνταμάνης), Μαλεζάς, Γεωργιάδης, Αμβροσιάδης Π. (46’ Σπιρλίδης), Shehi, Ζαγγελίδης (46’ Ορφανίδης), Τασιάς, Αμβροσιάδης Κ.

ΠΑΟ Κονταριώτισσας: Πέτσι, Gjika, Σταλίκας Ν.Δ., Κουλιούμπας, Σταλίκας Ν., Σταλίκας Ι., Λιόκας, Κουλιανόπουλος (72’ Σταλίκας Α.), Σαφέτης (74’ Καραλής), Τρικαλόπουλος (51’ Κερμελής), Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This