Επιλογή Σελίδας

Στη 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Εδεσσαϊκό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 39 βαθμούς όσους έχουν Κεραυνός Αγγελοχωρίου και ΓΑΣ Σβορώνου, όμως υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ο Εδεσσαϊκός του Αλέξανδρου Κούρτογλου δεν κατόρθωσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, κάτι που θα συνέβαινε ακόμη κι αν κέρδιζε σήμερα καθώς τα υπόλοιπα αποτελέσματα του στέρησαν αυτή τη δυνατότητα.

Οι Εδεσσαίοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεληκιώτη στο 43′ με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Το 1-1 για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου διαμόρωσε στο 77′ ο Τουλίκας με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, εκμεταλλευόμενος σέντρα από δεξιά.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα με σουτ του Ιωάννου στο 80′.

Το τελικό 2-2 “έγραψε” ο Σεχολάρι στο 87′ με ατομική ενέργεια και σουτ στην απέναντι γωνία του Δομουκτσίδη.

Πλέον, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αρκεί να κερδίσει εκτός έδρας τον ουραγό Δωτιέα Αγιάς για να τερματίσει στην τιμητική 2η θέση της βαθμολογίας ενώ φυσικά η ομάδα της Πιερίας έχει το μυαλό της και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας κόντρα στον Πιερικό που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Μπέκα και Μουρατίδη της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εδεσσαϊκός (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Δομουκτσίδης, Αναστασιάδης, Μωυσίδης, Μαγγίζης (62′ Ξανθοπουλος), Πρέτσι, Κεσίδης, Μίσκος, Σούκιας, Ιωάννου, Σαμαράς (78′ Λυρτζής), Μεληκιώτης.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Τσιλεγκερίδης, Κόλα, Συμεωνίδης (46′ Κωτσιαρίδης), Γκιώνης, Δαλαμήτρας, Ζουκάν (46′ Φυτόπουλος), Σεχολλάρι, Κριεμάντι (73′ Μπατζώνης), Τουλίκας, Γιαζιτζόγλου (63′ Καρτσαμπάς), Μιχαηλίδης (46′ Χατζηπουργάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This