Επιλογή Σελίδας

Απογοήτευσε ο Πιερικός στο προτελευταίο παιχνίδι του στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής γνώριζοντας εκτός έδρας ήττα από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 3-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ήταν κατώτερη των περιστάσεων και είδε τους Θεσσαλονικείς να την προσπερνούν στη βαθμολογιά και να πιάνουν με 39 βαθμούς στη 2η θέση τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον ΓΑΣ Σβορώνου (στην ισοβαθμία υπερτερεί ο Εθνικός και ακολουθούν οι Θεσσαλονικείς ενώ ο Σβορώνος έπεται).

Ο Πιερικός έμεινε στους 38 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση στην οποία ισοβαθμεί με τον ΑΟ Χανιώτης (στην ισοβαθμία υπερτερούν οι Χαλκιδικιώτες).

Το 1-0 πέτυχε ο Μουράτι στο 31′ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, εκμεταλλευόμενος πάσα του Κατσιάκη σε αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Το 2-0 διαμόρφωσε ο Κατσιάκης στο 45’+1′ με σουτ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από συρτή σέντρα του Μετάι από δεξιά.

Στο 65′ ο Θεοδωρίδης μετά από σέντρα του Φράγκου από δεξιά και στρώσιμο του Κατσιάκη, έκανε με διαγώνιο σουτ από το ύψος του πέναλτι το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρόπουλος της ΕΠΣ Φλώρινας με βοηθούς τους Τζιμόπουλο της ΕΠΣ Χαλκιδικής και Μπόλη της ΕΠΣ Γρεβενών.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Ευθύμης Σολομωνίδης): Σοϊλεμέζογλου, Σολωmoνίδης, Ιωσηφίδης, Φροσύνης, Πολυζάς, Νικολίτσας Γ., Μετάι, Νικολότσας Π., Φράγκος, Κατσιάκης, Μουράτι.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Θεοδωρίδης, Λιάπης, Ταουσάνης και Κιλιντάρης.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Μπαλάφας, Νικολαΐδης, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κραγιόπουλος, Μαυρίδης, Στραβογιάννης, Παπαδόπουλος Χ., Καλαϊτζής.

Περισσότερα σε λίγο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This