Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ηλιάδη

Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι 2 ομάδες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία επιστρέφοντας στα τοπικά πρωταθλήματα (ο Ολυμπιακός Βόλου μάλιστα μετά από πάρα πολλά χρόνια) ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε τους Βολιώτες με το εμφατικό 5-2.

Παρουσία περίπου 70 περίπου φιλάθλων έγινε ένα καλό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες ( με τους γηπεδούχους που πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον τελικό κυπέλλου με την Κοζάνη αύριο Τετάρτη και η εξέλιξη του σκορ βοήθησε το Κώστα Καπετάνιο να ξεκουράσει κάποιους παίκτες) να είναι καλύτεροι και να παίρνουν μια δίκαιη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να κλείσουν την χρονιά με ψηλά το κεφάλι.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός απογοήτευσε για ακόμα ένα παιχνίδι και πλέον πρέπει να αλλάξουν πολλά και να ξεκινήσουν ακόμα περισσότερα από την αρχή για να ξαναβρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Φάσεις

Στο 12ο ο Διαμαντόπουλος ανέτρεψε τον Καρασιούνα μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι.

Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Χάιτας και έκανε το 1-0.

Στο 30ο ο Καρασιούνας μπήκε από δεξιά πάσαρε στον Θεοδουλίδη μέσα στη περιοχή αλλά αυτός ανακόπηκε τη τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς ενώ στο 41ο σουτ του Καρβούνη εντυπωσιακή απόκρουση Δημητριάδη σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έληξε με το καλύτερο τρόπο για τον Μακεδονικό αφού μετά από βολέ του Δημητριάδη η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Μωυσιάδη που κατέβασε πολύ όμορφα τη μπάλα απέφυγε τον αντίπαλο του και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 49ο δυνατό σουτ του Αναστασίου μέσα από την περιοχή ο Δημητριάδης είχε απάντηση και απέκρουσε ενώ στο 56ο ο Θεοδουλίδης πήρε την πάσα από τον Χάιτα σούταρε με το αριστερό αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου να δηλώσει παρών και να αποκρούσει.

Στο 64ο ακόμα ένα όμορφο γκολ για τον Φούφα με τον Θεοδουλίδη να μπαίνει από δεξιά να δίνει στον Καρασιούνα που κοντρολάρισε με το δεξί γύρισε και σούταρε με το αριστερό για το 3-0.

Στο 68ο σέντρα Παπά κεφαλιά Θεοδουλίδη μπλόκαρε ο Κωνσταντίνου και ένα λεπτό μετά ο Ντινόπουλος με διαγώνιο σουτ μείωσε για τον Ολυμπιακό αλλά στο 73ο ο Θεοδουλίδης με διαγώνιο σουτ και αυτός έκανε το 4-1.

Στο 85ο ο Καρατσόλης έκανε το 4-2 αλλά με τη σέντρα ο Θεοδουλίδης με σουτ έξω από την περιοχή και πάρα την προσπάθεια του Κωνσταντίνου έκανε το 5-2 (η μπάλα βρήκε και το δοκάρι).

Στο 88ο σουτ του Μητσόπουλου απέκρουσε ο Κωνσταντίνου ενώ στο 90ο το σουτ του Ντινόπουλου πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Τζόβας
Βοηθοί: Ευαγγέλου- Πασιάς (Όλοι Σ.Δ. Ηπείρου)

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Καρασιούνας (73ο Πολυχρονιδης), Παπάς, Μωυσιάδης (66ο Μητσόπουλος), Σεκουλίδης, Σερσέμης (73ο Λιάμης), Κοντογουλίδης, Θεοδουλίδης, Χάιτας (63ο Σπανδωνίδης), Βασάκης, Καλογιαννίδης (63ο Ρωσσίδης).

Ολυμπιακός Βόλου: Κωνσταντίνου, Μαργαρίδης (46ο Καμπέρης), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου (46ο Καρατσόλης), Σκύφτας, Καρβούνης (56ο Ντινόπουλος), Κόλα, Σκοπελίτης, Αναστασίου (72ο Σταμπούλης), Διαμαντόπουλος (46ο Γιαρλέλης).

Πηγή: E Πτολεμαίος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This