Επιλογή Σελίδας

Με άκρως επιτυχημένο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης του Ζάγκρεμπ.

Στην δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος της ελληνορωμαϊκής θέση μάχης στην παλαίστρα πήραν ο Λαοκράτης Κεσίδης και ο Γιώργος Πρεβολαράκης, οι οποίοι έριξαν την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών.

Στα προκριματικά των 97 κιλών ο Λαοκράτης Κεσίδης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Τσιπριάν Κουρνίτσακ από την Πολωνία παίρνοντας και εκπληκτικό τεσσάρι που θα μπορούσε να είναι η φάση της διοργάνωσης! Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Ούγγρο Τάμας Λεβάι και έμεινε εκτός συνέχειας.

Για την φάση των «16» των 82 κιλών ο Γιώργος Πρεβολαράκης έχασε από τον Μολαδαβό Μιχάιλ Μπράντου, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην 14η θέση της Ευρώπης η Ελλάδα στην πάλη γυναικών

Η Ελλάδα πλασαρίστηκε στην 14η θέση της πάλης γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ με συγκομιδή 23 βαθμών. Η Μαρία Πρεβολαράκη με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε έδωσε στην ομάδα 15 βαθμούς, ενώ τους 8 έδωσε η Αγόρω Παπαβασιλείου στα 76 κιλά με την 7η θέση που κατέλαβε.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανία με 157 βαθμούς, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν η Τουρκία με 136 και η Βουλγαρία με 94.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This