Επιλογή Σελίδας

Η μοναδική εκκρεμότητα όσον αφορά στα πλέι άουτ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας διευθετήθηκε μετά την ευρεία νίκη του Νέου Παμβρυακού με 6-2 επί της 25ης Μαρτίου, στον αγώνα που διεξήχθη στο “Γ. Ασλανίδης” για την 1η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονταν 6 βαθμούς πίσω από την ομάδα της Βρύας ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσουν κάποιες ελπίδες να αποφύγουν την τελευταία θέση. Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για την 25η Μαρτίου με τον Λιόλιο να διαμορφώνει το 2-0 στο 10′ και στο 15′.

Η αντίδραση του Νέου Παμβρυακού δεν άργησε να έλθει.

Ο Ν.Γ. Στραβογιάννης μείωσε σε 2-1 στο 18′ και ο Ν.Ν. Στραβογιάννης ισοφάρισε σε 2-2 στο 22′.

Το 2-3 έγινε στο 32′ από τον Ν.Γ. Στραβογιάννη ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε χατ τρικ, “έγραψε” στο 45′ το 2-4, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-5 με γκολ του Καραμέλιου στο 72′ ενώ το τελικό 2-6 διαμορφώθηκε με τέρμα του Σ. Σιασιόπουλου στο 74′.

Η τύχη του Νέου Παμβρυακού που θα είναι σίγουρα 10ος, θα κριθεί από το αν θα εξασφαλίσει την παραμονή στη Γ’ Εθνική ο ΓΑΣ Σβορώνου (είναι σχεδόν σίγουρο) και από το αν θα ανεβεί στη Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας. Αν συμβούν και τα δύο, τότε η ομάδα της Βρύας θα είναι και τη νέα σεζόν στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Όσο για την 25η Μαρτίου, σήμερα μπήκαν και τυπικά οι… τίτλοι τέλους σε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην οποία το κέρδος ήταν οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφίδας με βοηθούς την Κουρινιώτη και τον Ντουράκογλου.

Η 25η Μαρτίου από το 35′ αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητής της, Β. Χατζηχρήστου στον πάγκο, καθώς αυτός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου (B. Χατζηχρήστου): Ξενιώτης, Πιτσιλής, Σύρπης, Μπαλαμπάνης, Δέρης (76′ Μαγκάτσας), Χατζηχρήστου, Κωνσταντής, Λιόλιος, Σταυρίδης, Καρράς (70′ Τσαουσίδης), Συμεωνίδης.

Νέος Παμβρυακός (Δ. Στραβογιάννης): Μήτσης, Χρυσόπουλος, Νικολαΐδης Α., Παπανικολάου Δ., Βαρμάζης, Καραμέλιος, Σιασιόπουλος Σ., Στραβογιάννης Ν.Γ., Στραβογιάννης Ν.Ν., Κόντος, Νικολαΐδης Γ. (68′ Παπανικολάου Ν.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This