Επιλογή Σελίδας

Να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους οπαδούς του θέλει ο ΓΑΣ Σβορώνου που το απόγευμα της Κυριακής υποδέχεται τον υποβιβασμένο Δωτιέα Αγιάς στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήμτος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη θέλει έναν βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να “σφραγίσει” και μαθηματικά την παραμονή και να ανανεώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Φυσικά, οι Σβορωνιώτες δε θα αρκεστούν στην ισοπαλιά αλλά θα “κυνηγήσουν” τη νίκη που θα τους φέρει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ευχάριστο είναι πως μετά από καιρό, άπαντες οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας καθώς Καραγκούνης και Λαγδάρης ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αναλυτικά, στην αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου βρίσκονται οι τερματοφύλακες Κούζας, Τζώτζος και Χάμος καθώς και οι Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κόλα, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φωκαΐδης, Χατζηθεοδωρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This