Επιλογή Σελίδας

Η Σάκκαρη, η οποία έπαιξε με την Pliskova για 3η φορά φέτος και 7η συνολικά, δεν έκανε καλό παιχνίδι και ηττήθηκε από την Τσέχα με 6-2, 6-3, στον 1ο γύρο του Porsche Tennis Grand Prix.

Αυτή ήταν η 1η αναμέτρηση της Σάκκαρη για φέτος στο χώμα και στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, ενώ υπέστη την 3η διαδοχική της ήττα, αφού θυμίζουμε πως έχασε στην πρεμιέρα της και στο Μαϊάμι, από την Bianca Andreescu, ενώ προηγουμένως ηττήθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells από την Aryna Sabalenka.

Σήμερα βεβαίως τα πράγματα ήταν διαφορετικά και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.9 στον κόσμο, είχε δυσκολίες στην προσαρμογή, αφού δεν είχε τη δυνατότητα ούτε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς την ταλαιπώρησε μια ασθένεια και δεν ήταν στο 100% της.

Ηττήθηκε για 2η φορά φέτος από την Pliskova και για 4η συνολικά, σε 7 αναμετρήσεις (3-4).

Η Τσέχα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ξεκαθάρισε από νωρίς τα πράγματα στο 1ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 5-1. Στο 2ο σετ η Μαρία σέρβιρε καλύτερα στην αρχή, συνέχισε όμως να μην είναι σταθερή και τελικά το break ήρθε για την Pliskova στο 7ο game, που πέρασε μπροστά με 4-3. Με love service game έφτασε στο 5-3 η Τσέχα, που ολοκλήρωσε το ματς με νέο break μέσα σε 71 μόλις λεπτά.

Στον 2ο γύρο του Porsche Tennis Grand Prix, η Pliskova θα αντιμετωπίσει την Donna Vekic, που είχε κερδίσει χθες την Ekaterina Alexandrova σε ένα πολύ κλειστό ματς, με 7-6 (7), 7-6 (5).

Επόμενος σταθμός για τη Σάκκαρη θα είναι η Μαδρίτη, με την 27χρονη Ελληνίδα να έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα τις επόμενες μέρες και να επιχειρήσει να βρει ξανά τον ρυθμό της στο 1000άρι της Ισπανίας.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This