Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας έκανε ο Αιγινιακός που επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Κολινδρού στο τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο κατάμεστο “Ιωάννης Παραλυκίδης” για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι Αιγινιώτες ήθελαν το “τρίποντο” για να εξακολουθήσουν να ορίζουν την τύχη τους στα τρία τελευταία παιχνίδια ενώ οι Κολινδρινοί έψαχναν τη νίκη για να μείνουν “ζωντανοί” στο “κυνήγι” του… ονείρου.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, δυνατά αλλά όχι αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και αρκετά λάθη εκατέρωθεν, δείγμα της κρισιμότητας του. Κρίθηκε στο 78′ όταν ο Σαββίδης εκμεταλλεύτηκε σέντρα και με σουτ σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Τόλιου, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση διακόπηκε για 11 λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ, καθώς ο επί σειρά ετών παράγοντας της γηπεδούχου ομάδα και αθλητικός συντάκτης, Γιώργος Καρανικόλας που παρακολουθούσε τον αγώνα από την κερκίδα, λιποθύμισε και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό αγώνα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου.

Στο 90’+12′ αποβλήθηκε ο προπονητής του Αιγινιακού, Γιώργος Ντάμτσιος διότι απώθησε τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Κολινδρού, Τόλιο.

Έτσι, ο Αιγινιακός έφτασε τους 66 βαθμούς και παρέμεινε στο +1 από τον 2ο Βατανιακό ενώ η Αναγέννηση έμεινε στους 58 βαθμούς και ουσιαστικά τέθηκε εκτός μάχης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Κακατάσιος, Δαραής, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης (73′ Τασιώνας), Χατζηδίμπας, Συράκος (70′ Φιρινίδης), Καπετάνος, Σαββίδης (90’+12′ Μιχαηλίδης), Καταχιώτης, Ρίζος.

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Θυμιόπουλος Ν. (81′ Βαρνάς), Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Παναγιωτίδης (77′ Ματζουράκης), Καμπερίδης, Κούκλας (68′ Λουμάνι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This