Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καστοριά και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, η Καστοριά υποχώρησε στην 8η θέση με 32 βαθμούς ενώ οι Κιλκισιώτες είναι 9οι με 31 βαθμούς και τα πάντα θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα με τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 9η θέση σε 2ο, 3ο, 4ο, και 5ο όμιλο, υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το “φιλμ” του αγώνα (από kastoria fc the official)

 Στο 1΄ το σουτ του Πάλλα έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. 

Στο 7΄ ένα φάουλ των φιλοξενούμενων, από τα αριστερά, απέκρουσε η άμυνα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τα δεξιά, αλλά ο Φωλίνας απομάκρυνε τη μπάλα. 

Στο 25΄ ένα φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά δεν είχε κάποια τύχη, ενώ το ίδιο συνέβη και με ένα φάουλ του Φωλίνα από τα δεξιά.  

Στο 29΄ εξαιρετική προσπάθεια του Balde από τα αριστερά, έσπασε τη μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως εκεί δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του. 

Στο 37΄ το φάουλ του Φωλίνα, από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα, προ του Balde. 

Στο 44΄ένα φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα.  

Στο 45′ ωραία προσπάθεια του Σαββόπουλου, από τα δεξιά Σαββόπουλος, έσπασε την μπάλα, απομάκρυναν προσωρινά οι αμυντικοί και στην νέα σέντρα του Balde, ο Πάλλας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, μέσα στην περιοχή.

Στο 50΄ μετά από σέντρα του Μανακίτσα, από τα δεξιά, ο Πάλλας δεν μπόρεσε να βρει καλάτην μπάλα με το κεφάλι κι αυτή κατέληξε πλάγιο άουτ. 

Στο 52΄το σουτ του Τσολακίδη έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 53΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Balde έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 57΄ο Χατζηασλανίδης έκανε σέντρα απο τα δεξιά, αλλά την κεφαλιά του Τσολακίδη, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 

Στο 58΄ ο Tarelli έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά την κεφαλιά του Balde, στο 2ο δοκάρι, μπλόκαρε ο Σακαλίδης. 

Στο 59΄, μετά από μια μεγάλη μπαλιά που δέχθηκε ο Τσολακίδης, σουταρε μέσα στην περιοχή της Καστοριάς, αλλά ο Κοσμίδης μπλοκαρε την μπάλα. 

Στο 60΄ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ ααπο τα δεξιά, ο Σαββόπουλος έσπασε την μπάλα με το κεφάλι στον Tozzo, το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 61΄ ο Σαββόπουλος δέχθηκε ωραία μπαλιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε την σέντρα απο τα αριστερά, αλλά ο Πάλλας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα.  

Στο 63΄ μετά από σέντρα του Tarelli, από τα δεξιά, ο Balde πλάσαρε μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ο Σακαλίδης και στην επιστροφή του σου του Σαββόπουλου κόντραρε κι έδιωξαν οι αμυντικοί.  

Στο 66΄ ωραίο γέμισμα του Μηλιάτη στα δεξιά, ο Τσελεπής υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ. 

Στο 73΄  ο Τσελεπής  έκανε ωραία προσπάθεια, έσπασε στην περιοχή, αλλά ο ρεφερι υπέδειξε επιθετικό φάουλ. 

Στο 78΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Σαββόπουλου και Κυριακού, ο π΄ρωτος μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν πρόλαβε να σπάσει την μπάλα. 

Στο 81΄ ωραία σέντρα του Τσελεπή από τα δεξιά και σουτ του Πάλλα, οι Σαββόπουλος και Μηλιάτης απέτυχαν να ευστοχήσουν. 

Στο 87΄ το κόρνερ του Φωλίνα από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα. 

Στο 90΄+ 3΄ το γέμισμα του Ελευθεριάδη μπλόκαρε ο Σακαλίδης.

Οι συνθέσεις:


ΚΑΣΤΟΡΙΑ
: Κοσμίδης, Tozzo, Φωλίνας, Balde, Tarelli, Πάλλας, Μηλιάτης, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ:  Σακαλίδης, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ετθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Τσολακίδης, Παυλίδης, Χατζηλιάδης, Μωυσιάδης


Διαιτητής
: Μαγγιώρος Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Τσάντας Δημήτριο,  Μπογιατζόγλου Απόστολος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This