Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με την παραμονή στη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον Εδεσσαϊκό, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 36 βαθμούς και παρέμεινε ισόβαθμη στην 5η θέση με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (οι Θεσσαλονικείς υπερτερούν στην ισοβαθμία) και βρίσκεται στο +5 από τον 9ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Έτσι, οι Σβορωνιώτες θέλουν μόλις 1 βαθμό στα δυο τελευταία παιχνίδια με Δωτιέα Αγιάς εντός και Καστοριά εκτός για να “σφραγίσουν” την παραμονή.

Το “συγκρότημα” του Νίκου Θεοδοσιάδη προηγήθηκε με τον Μακράκη στο 66′ και έφτασε στο 0-2 με τον Αλεξίου στο 79′.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89′ με γκολ του Σαμαρά.

Ο Εδεσσαϊκός έμεινε στους 27 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -4 από τον 9ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Το “φιλμ” του αγώνα (από ΓΑΣ Σβορώνου)
Στο 5′ ο Κυρτέγος εκτέλεσε απευθείας τα φάουλ από ευνοϊκή θέση, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι. 
Στο 11′ ο Μυστρίδης με ωραία πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Κυρτέγο ο οποίος με λόμπα από το ύψος του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα γκολπόστ.
Στο 39′ ο Μαντώς εξαπέλυσε δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής, με τον Χάμο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να παραχωρεί κόρνερ. 
Στο 43′ ο Αλεξίου τροφοδότησε με κεφαλιά πάσα τον Μακράκη βγάζοντας τον σε θέση βολής, εκείνος υπό πίεση εκτέλεσε με το δεξί αλλά ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού έκανε την επέμβαση με τα πόδια κρατώντας το μηδέν. 
Στο 52′ ο Μαντώς με διαγώνιο δεξί σουτ υποχρέωσε τον Χάμο να προβεί σε δύσκολη επέμβαση στη γωνία του και στην εξέλιξη της φάσης, ο Αναστασιάδης εκτέλεσε με το δεξί εντός περιοχής με τους αμυντικούς του ΓΑΣ να απομακρύνουν με υπερένταση λίγο πριν την τελική γραμμή. 
Στο 62′ ο Σιούκας εκτέλεσε από ευνοϊκή θέση ύστερα από φάση διαρκείας, με τον Χάμο να πέφτει στη γωνία του παραχωρώντας το κόρνερ. 
Στο 66′ ο Μεληκιώτης με δυνατό δεξί σουτ εντός περιοχής ανάγκασε τον Χάμο να πραγματοποιήσει την επέμβαση του αγώνα, κρατώντας το μηδέν με εντυπωσιακό τρόπο. 

Στο 67′ ο ΓΑΣ άνοιξε το σκορ όταν ο Κυρτέγος με ψηλοκρεμαστή πάσα βρήκε τον Μακράκη μέσα στην περιοχή, ο 32χρονος εξτρέμ κοντρόλαρε και με περιστροφή έφερε τη μπάλα μπροστά του εκτελώντας στη συνέχεια με το δεξί στην κλειστή γωνία του Δομουκτσίδη για το 0-1.
Στο 79′ ο ΓΑΣ ζευγάρωσε τα τέρματά του, με τον Κυρτέγο να περνά εξαιρετική κάθετη πάσα στον Αλεξίου ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και εκτέλεσε με δεξί πλασέ από τη μικρή περιοχή πετυχαίνοντας το 0-2.
Στο 89′ ο Εδεσσαϊκός μείωσε σε 1-2 με τον Σαμαρά να εκτελεί με δεξί σουτ εντός περιοχής τον Χάμο παρά την προσπάθεια του Βούλγαρη να προλάβει να
απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Στο 90’+3′ ο ΓΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση και μετά από υποδειγματικό συνδυασμό Χατζηθεοδωρίδη και Ίτσιου, η μπάλα έφτασε στο Μακράκη ο οποίος εκτέλεσε με το αριστερό από θέση βολής αλλά ο Δομουκτσίδης απέκρουσε με τα πόδια παραχωρώντας κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καπρέτσος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας και Ζαχαριά της ΕΠΣ Καβάλας.
4ος διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εδεσσαϊκός (Αλέξανδρος Κούρτογλου):
Δομουκτσίδης, Μαγγίζης, Λυρτζής, Μωυσίδης, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος (65′ Σαμαράς), Μαντώς, Σούκιας, Αναστασιάδης, Μεληκιώτης.

ΓΑΣ Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Χάμος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης (90+4′ Μάλα), Χατζηθεοδωρίδης, Κόλα (84′ Ίτσιος), Μυστρίδης, Μυρωτής (64′ Δημηνάς), Κυρτέγος (84′ Ξυδούς), Μακράκης (90+4′ Σιδηρόπουλος), Αλεξίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This