Επιλογή Σελίδας

Με ψυχή και πάθος ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-2 τον ΑΟ Χανιώτη, παίζοντας στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Παπαδήμος πέτυχε δυο γκολ για τον Ολυμπιακό ενώ για τον Χανιώτη σκόραρε ο πρώτος σκόρερ Τοπούζης.

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής για το ματς με τον Χανιώτη με αρκετές απουσίες καθώς εκτός από τον τιμωρημένο Κόλα δεν ακολούθησαν την ομάδα οι Αναστασίου, Καρβούνης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος και ο Καβουσάκης που ήταν ο βασικός γκολκίπερ σε όλα τα ματς.

Αν και με απουσίες η νεανική 11άδα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη του Χανιώτη που είχε μόλις ένα σουτ μετά το 40λεπτο. Αντίθετα ο Ολυμπιακός που ζήτησε και πέναλτι στο 25′ είχε περισσότερες τελικός με σουτ από τους Σκοπελίτη (12′), Κατσαγεωργίου (16′) Καρατσόλη (23′) που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και μια καλή ευκαιρία στο 37 με τον Σταμπουλή.

Στο β’ μέρος και στο 57′ ο Ολυμπιακός πέτυχε το 0-1 με πλασέ από τον Παπαδήμο, στο 72′ ο Τοπούζης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 αλλά στο 75′ πάλι ο Μάριος Παπαδήμος με σουτ έγραψε το 1-2.

ΑΟ Χανιώτης: Συλλέκτης, Ράτζα, Σαϊμπερτ (70′ Καραγιάννης), Κουτσικοβαγγέλης (58′ Αναγνώστης), Χατζηκούρτης (58′ Καραγιάννης), Τρόκας, Σ. Θεοδωρίδης (70′ Κανάνι), Χατζής, Φούσκας, Τοπούζης, Πολύζος.

Ολυμπιακός Βόλου: Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Σκύφτας, Παπαδήμος, Σκοπελίτης, Κατσαγεωργίου (83′ Μυλωνάς), Καρατσόλης (68′ Γιαρλέλης), Σταμπουλής (59′ Ντινόπουλος)

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This