Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την διαμαρτυρία του για τη διαιτησία του αγώνα με την Ελασσόνα εξέδωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου εκφράζει σύσσωμη την διαμαρτυρία και την οργή της σχετικά με την τραγική διαιτησία που αντιμετώπισε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΠΟ Ελλασόνας και συγκεκριμένα προς τον διαιτητή της συνάντησης κ. Τσίντζα.

Επιλογή μας ήταν να μη «φωνάξουμε» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όταν οι παλμοί όλων μας ήταν ανεβασμένοι, αλλά σήμερα που βρισκόμαστε σε απόλυτα ήρεμη κατάσταση και δε λέμε τίποτα «εν βρασμώ ψυχής».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής αδικεί κατάφορα την ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, αφού όπως και στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου «έκλεισε» τα μάτια του στο πεντακάθαρο χέρι από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ των γηπεδούχων, έτσι και στον αγώνα του Σαββάτου ακύρωσε για έναν ανεξήγητο λόγο το αυτογκόλ της ομάδας της Ελασσόνας στο 90’+3′ που θα έδινε τη νίκη στο ΓΑΣ, με την απίστευτη δικαιολογία ότι επηρέαζε τη φάση ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που ήταν σε θέση οφσάιντ κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν και φυσικά ούτε από το βίντεο. Δεν ξέρουμε τι πρόβλημα έχει ο εν λόγω διαιτητής απέναντι σε εμάς, πάντως είναι ακατάλληλος για να διευθύνει τόσο σημαντικά παιχνίδια…

Να ξέρετε από εδώ και στο εξής πως δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή καμία νέα αδικία εις βάρος της ομάδας μας και ο ΓΑΣ Σβορώνου θα κάνει ό,τι χρειαστεί από εδώ και πέρα απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να «παίζει» με τους κόπους και τον ιδρώτα μίας χρονιάς που κάνουμε το δικό μας άθλο.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This