Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 στις 16:00.

Στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Μακεδονικό Φούφα, διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Αγρίμης με βοηθούς τους Αναστάσιο Παντικίδη και Νικόλαο Μάτσια της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Κελάζογλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα φιλοξενήσει τον ΠΟ Ελασσόνας, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Μαργιόλας της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Ιωάννη Τραντά της ΕΠΣ Αθηνών και Αχιλλέα Τόσκα της ΕΠΣ Ξάνθης. 4ος διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Κουτρομάνος της ΕΠΣ Καρδίτσας και παρατηρητής ο Απόστολος Προδαφίκας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Γήπεδο Ριζαρίου Πέλλας όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου “δοκιμάζεται” κόντρα στον Εδεσσαϊκό, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Καπρέτσος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Βασίλειο Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας και Ανδρέα Ζαχαριά της ΕΠΣ Καβάλας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Γέωργιος Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης της ΕΠΣ Κοζάνης.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_12.04.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This