Επιλογή Σελίδας

Ο Δωτιέας Αγιάς γνώρισε την ήττα χθες στο Κιλκίς από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με σκορ 3-0 και μαθηματικά πλέον δεν έχει καμία ελπίδα, για να παραμείνει στον 2ο Όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Αγιάς έχει και ένα αρνητικό ρεκόρ παράλληλα, καθώς έχει να κερδίσει από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο Μακρυχώρι (22/1/2023-10η αγων.), όπου επικράτησε του χθεσινού αντιπάλου της 2-0.

Παράλληλα, έχει και… «αφλογιστία» 1.215 λεπτών, η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν με τον Λαβαντσιώτη στο 55’ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια γνωρίζει μόνο ήττες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο χθεσινό παιχνίδι για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Ματετζίδης με κεφαλιά στο 8’, ο Χατζηασλανίδης στο 13’ με κεφαλιά και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 63’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως στον πάγκο δεν ήταν ο προπονητής του Δωτιέα Σωτήρης Ζιώγας, ο οποίος δεν πήγε στην τελευταία προπόνηση, αλλά και επίσημα δεν έχει αναφερθεί πως λύθηκε η συνεργασία…

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Βασίλης Παμπορίδης, Κώστας Ιωαννίδης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Θάνος Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης (46’ Παπαδόπουλος), Ματετζίδης, Ευθυμιάδης (62’ Σάββας Ιωαννίδης), Μέτκαρης, Παυλίδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθεγκελίδης (71’ Μωυσιάδης), Τσολακίδης (79’ Καλλίας).

Δωτιέας Αγιάς (Γιώργος Δοδοντσάκης): Μπεκτέσι, Γιαννακός (46’ Ντελής), Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Ντάλλας (46’ Ντιγκέντε), Αναδολού, Δρόσος (88’ Γκορτσάλι), Τάρτας, Ενγκό (78’ Γουργιώτης), Αποστολάκης, Βλησσαρούλης (77’ Μάντσε).

Πηγή: Ελευθερία

Pin It on Pinterest

Shares
Share This