Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η ΑΕ Περίστασης επικρατώντας με 1-0 της Ελπίδας Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 44 βαθμούς τερματίζοντας 6 βαθμούς πιο πίσω από τον πρωτοπόρο Ερμή Εξοχής και 5 βαθμούς πιο μπροστά από τον 3ο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και πλέον θέλει να διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα στα πλέι οφ προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρει ένα από τα δύο “εισιτήρια” ανόδου.

Η Ελπίς Ανδρομάχης ήθελε μόνο νίκη για να προσπεράσει τον Απόλλωνα Ράχης σε περίπτωση που αυτός δεν κέρδιζε (η ομάδα της Ράχης ήλθε ισόπαλη 3-3 με την Ακαδημία Βατανιακός), ωστόσο δεν τα κατάφερε και με 27 βαθμούς έμεινε 7η.

Πλέον, θα συνεχίσει στα πλέι άουτ με στόχο την παραμονή στην 7η θέση καθώς είναι εξαιρετικά απίθανο να υποβιβαστούν περισσότερες από 2 ομάδες (μιας και δύσκολα θα υποβιβαστούν ομάδες της Πιερίας από τη Γ’ Εθνική), θέσεις που είναι “καπαρωμένες” από την 25η Μαρτίου και τον Νέο Παμβρυακό.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα ήταν ο Καραγκιοζίδης ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι στο 8′.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν ως πρώτο μέλημα να διατηρήσουν το προβάδισμα, κάτι που κατάφεραν χωρίς μεγάλη δυσκολία, πανηγυρίζοντας στο τέλος το “τρίποντο”.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Χαλκίδη.

ΑΕ Περίστασης: Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουσουρής Π., Νίκου (64’ Κουτσουμπέας), Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης (78’ Νιάκας), Καραγκιοζίδης (59’ λ.τ. Παπούλας), Παπαδημητρίου, Μπιζιώτας (52’ Αποστολίδης), Κουσουρής Σ. Μυστρίδης (78’ Κάλτσο).

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Παπαζήσης, Κουκάρας, Γεωργιάδης (64’ Λάμο), Κουιμτζίδης, Κελέρογλου (57’ Τζήκας), Μπούσιου (46’ Γκουνέλας), Ταφραλής, Καραδήμος (75’ Φωτόπουλος), Παμλίδης, Μαγιώνας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This