Επιλογή Σελίδας

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Ερμής Εξοχής που κέρδισε με 4-0 τον Εθνικό Κατερίνης στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η ομάδα της Εξοχής έφτασε τους 50 βαθμούς τερματίζοντας στην κορυφή και στο +6 από την ΑΕ Περίστασης, και βρίσκεται “αγκαλιά” με την άνοδο καθώς έχει απόσταση 11 (ουσιαστικά 12 λόγω υπεροχής στα μεταξύ τους παιχνίδια) βαθμών από τον 3ο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, η οποία είναι πρακτικά αδύνατον να καλυφθεί στα 5 παιχνίδια των πλέι οφ ανόδου.

Ο Εθνικός με 29 βαθμούς τερμάτισε στην 5η θέση και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, με ρεαλιστικό στόχο την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Η ομάδα του Χρήστου Βελώνη μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Παπαγιαννόπουλου στο 7′.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γεωργαντάς ζευγάρωσε τα γκολ για την ομάδα της Εξοχής.

Το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 33′ ο Παπαγιαννόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Κ. Σαββίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Μηνούδης και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής:
Δεληγιαννίδης Α., Εγγλέζος (78’ Σαρηγιαννίδης), Ευθυμιάδης, Μπαμπατζιάνης, Βελώνης Χ., Κοσμίδης (86’ Χωλίδης), Γεωργαντάς (75’ Σαββίδης Χ.), Σάμπα, Βασιουρής, Σαββίδης Κ., Παπαγιαννόπουλος (75’ Βελώνης Δ.).

Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Βαλτασάρης (78’ Μεταξάς), Μποστανίτης, Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Σοφιανίδης (66’ Μάνης Α.), Αναγνωστούδης (46’ Αδαμίδης), Αγγέλου, Παντελιάδης, Μυστρίδης (46’ Μάνης Σ.), Ανδρονικίδης (78’ Νικολαΐδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This