Επιλογή Σελίδας

Το 6ο “εισιτήριο” για τα πλέι οφ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο Απόλλων Ράχης που αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Ακαδημία Βατανιακός 1978 στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 και 3-1, ωστόσο ο Απόλλων δεν το έβαλε κάτω και πήρε τη “χρυσή” ισοπαλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει των υπολοίπων αποτελεσμάτων, αν ο Βατανιακός κρατούσε το προβάδισμα, τότε θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε την 6η προνομιούχο θέση.

Τελικά οι Βατανιώτες με 26 βαθμούς τερμάτισαν 9οι και θα λάβουν μέρος στα πλέι άουτ ενώ ο Απόλλων Ράχης με 28 βρέθηκε 1 βαθμό πιο πάνω από τους μέχρι σήμερα ισόβαθμές του, Ελπίδα Ανδρομαχης και Πίνδο Άνω Αγιάννη.

Ο Κατσαμάγκας στο 38′ άνοιξε το σκορ για την Ακαδημία Βατανιακός, με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο 53′ ο Γκιόκα ζευγάρωσε τα γκολ για την ομάδα του Βατάν.

Ι Κ Κατσαμάγκας μείωσε σε 2-1 για τον Απόλλωνα Ράχης στο 63′.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-1 με τέρμα του Αποστολίδη στο 66′.

Όμως την… τελευταία λέξη στο παιχνίδι την είπε η ομάδα της Ράχης που χάρη σε δυο γκολ του Π. Καρακούση στο 71′ και στο 84′ πήρε τον “χρυσό” βαθμό, αφήνοντας εκτός νυμφώνος την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Καλορογιάννης και Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Βατανιακός 1978:
Γκούτζας, Latollari (86’ Τσιμόπουλος), Pirou, Παλέγδας, Τασίδης, Mullaj, Φιρινίδης, Δημητρίου, Κατσαμάγκας, Γκιόκα, Αποστολίδης.

Απόλλων Ράχης: Αδάμος, Αβριωνίδης, Κατσαμάγκας Κ., Τριανταφύλλου Θ. (77’ Μέλλιος), Τάκουλας, Μπουρονίκος, Καρακούσης Ν., Τριανταφύλλου Κ. (53’ Βελέντζας Χ.), Κατσαμάγκας Χ., Καρακούσης Π. Κατής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This