Επιλογή Σελίδας

Επικρατώντας με 3-0 του αδύναμου Νέου Παμβρυακού στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, ο Απόλλων Λιτοχώρου “σφράγισε” το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ ανόδου.

Οι Λιτοχωρίτες τερμάτισαν στην 4η θέση με 32 βαθμούς, ωστόσο ρεαλιστικά δε μπορούν να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο από την 3η θέση στην οποία βρίσκεται ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου με 39, μιας και η απόσταση από την 2η ΑΕ Περίστασης είναι 12 βαθμοί.

Ο Νέος Παμβρυακός έμεινε στους 7 βαθμούς και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση (εκεί βρίσκεται η 25η Μαρτίου με 1 βαθμό) καθώς σε περίπτωση μη υποβιβασμού ομάδων της Πιερίας από τη Γ’ Εθνική, τότε η ομάδα της Βρύας θα παραμείνει στην κατηγορία.

Το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 19’ ο Μαύρος.

Ο Χούτας στο 62′ “έγραψε” το 2-0 για τον Απόλλωνα.

Το τελικό 3-0 για την ομάδα της Νότιας Πιερίας σημείωσε στο 83′ ο Λιάγκας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Απόλλων Λιτοχώρου: Μητρόπουλος, Ντάτσι (46’ Κολωνιάκης), Φούφι (46’ Ζαχουδάνης Δ.), Κάκαλος, Τροΐρης, Μάνος, Χούτας, Φουρκιώτης (85’ Αδαμόπουλος Μ.), Κουκουνάρας, Μαύρος (85’ Ζαχουδάνης Ι.), Λιάγκας (85’ Γκρίνιας).

Νέος Παμβρυακός: Μήτσης, Χρυσόπουλος, Νικολαΐδης Α., Χασιάκης, Βαρμάζης, Παπανικολάου, Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης Ν. Στραβογιάννης Ν., Κοντός, Νικολαΐδης Γ. (60’ Ζιαζιόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This