Επιλογή Σελίδας

Την έκτη ήττα έδρας γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου χάνοντας 1-2 στην Νεάπολη από την Καστοριά, στην 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, χάνοντας έτσι και τις ελπίδες που είχε για να φτάσει στο θαύμα της παραμονής…

Μετά από τρία ματς που είχε μια ισοπαλία και δυο νίκες, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια και να ανανεώσει τις μαθηματικές ελπίδες του, αφού για ένα ακόμη παιχνίδι δέχτηκε πρώτος γκολ και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ…

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε το πιο «γρήγορο» φετινό του γκολ μόλις στο 5ο λεπτό από τον Μανακίτσα και ενώ προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση, στο 36′ δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Πάλλα, με τα πράγματα να γίνονται πιο δύσκολα για τους ερυθρόλευκους!

Στο β΄μέρος ο Ολυμπιακός προσπάθησε και πίεσε περισσότερο και μείωσε σε 1-2 στο 65′ με τον Διαμαντόπουλο, αλλά ως εκεί….

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε στο νικηφόρο παιχνίδι στην Αγιά είχε δυο αλλαγές αφού έμειναν εκτός ο Αναστασίου που είχε χάσει προπονήσεις και ο Μυλωνάς και στο βασικό σχήμα ήταν οι Ντινόπουλος και Μαργαρίτης οι οποιοι αντικαταστάθηκαν στο β΄ μέρος.

Ο Ολυμπιακός με την 6η ήττα έδρας έμεινε στους 22 βαθμούς, ενώ η Καστοριά έμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας τους 31 βαθμούς, όπου βρίσκεται και η ΑΕΠ Κόζανης ενώ στους 30 έφτασε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Με τον Ολυμπιακό να δέχεται πρώτη φόρα στην έδρα του δυο γκολ στο πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στην Νεάπολη πληρώντας στην ουσία τα αμυντικά λάθη στις δύο φάσεις και παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 4 κόρνερ και η Καστοριά ένα, από αυτό ήρθε και το πρώτο γκολ.

Στο 5′ μετά από κόρνερ του Μπλαντέ, ο Δημήτρης Μανακίτσας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και από κοντά έκανε το 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 15′ σουτ του Κόλα έφυγε άουτ, στο 29′ κεφαλιά του Ντινόπουλου δεν ανησύχησε τον Κοσμίδη και ενώ πίεζαν την εστία της Καστοριάς οι φιλοξενούμενοι σε αντεπίθεση έφτασαν και σε δεύτερο γκολ!

Στο 36′ από μακρινή μπαλιά και την άμυνα του Ολυμπιακού ανοργάνωτη ο Πάλλας με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-2

Ο Ολυμπιακός είχε μια διπλή ευκαιρία στο 43΄με τον Ντινόπουλο που μέσα από την περιοχή δεν πλασάρε σωστά και έμεινε το 0-2 υπέρ της Καστοριάς.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να γίνει πιο επιθετικός με τον Καρατσόλη στη θέση του Μαργαρίτη και τον Αναστασίου σε θέση φορ αντί του Ντινόπουλου.

Στο 53′ και στο 55′ τα σουτ από τον Αναστασίου κατέληξαν άουτ , ενώ στο 53′ το σουτ του ιδίου απέκρουσε ο Κοσμίδης για να έρθει η μείωση του σκορ ως αποτέλεσμα της ερυθρόλευκης πίεσης…

Ήταν το 65ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόλα εκτέλεσε φάουλ και ο Μάρκος Διαμαντόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό και μείωσε το σκορ σε 1-2.

Στο 76′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα ο Σκοπελίτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και να «φορτώνει» την επίθεσή του, χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία στο 83′ μετά από κόρνερ.

Η Καστοριά στο 89′ είχε σουτ με τον Ταρέλι που απέκρουσε ο Καβουσάκης, στο 92 σουτ του Μυλωνα μπλόκαρε ο Κοσμίδης και έτσι έμεινε το 1-2…

Διαιτητής: Αλεξάνδρα Δεληγιάννη (Λάρισας) Βοηθοί: Κοτούμπας, Μπουρονίκος (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: 16′ Ελευθεριάδης, 39΄Σκοπελίτης, 48′ Θεοδωρόπουλος, 67′ Αναστασίου, 90′ Γκέγκας.

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (46′ Καρατσόλης), Θεοδωρόπουλος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόλα, Παπαδήμος (82΄Μυλωνάς), Καρβούνης (70′ Κατσαγεωργίου), Σκοπελίτης (87′ Γιαρλέλης), Διαμαντόπουλος, Ντινόπουλος(46 Αναστασίου).

Καστοριά: Κοσμίδης, Φωλίνας, Ελευθεριάδης, Τότσο, Παναγιωτίδης, Γκέγκας, Μπαλντέ (80΄ Μηλιάτης), Μανακίτσας, Τσελεπής (66′ Κυριακού), Πάλλας, Ταρέλι (90′ Κωνσταντίνου).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This