Επιλογή Σελίδας

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε εκτός έδρας τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 2-0, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας πανηγύρισε την 9η νίκη της στο πρωτάθλημα με τον Σεχολάρι να ανοίγει το σκορ στο 11′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Κωτσιαρίδη να “σφραγίζει” την επικράτηση με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 58′.

Από πλευράς γηπεδούχων, το δοκάρι του Τσιλεγγερίδη σημάδεψαν ο Φροσύνης στο 47 και ο Φράγκος στο 75′.

Πλέον, ο Εθνικός έφτασε τους 35 βαθμούς και “έπιασε” στην 3η θέση τον Πιερικό, με τις δυο ομάδες να είναι στο -3 από τον 2ο ΑΟ Χανιώτης ενώ η διαφορά από την 9η θέση είναι πλέον 5 βαθμοί.

Την ερχόμενη αγωνιστική, τη Μεγάλη Τετάρτη, οι Κεραμιδιώτες υποδέχονται τον ΠΟ Ελασσόνας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πέτσας με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και Αλεξόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Ευθύμης Σολομωνίδης): Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνιδης, Νικολαΐδης, Πολυζάς, Ιωσηφίδης, Νικολίτσας Γ., Νικολίτσας Σ., Φροσύνης, Φράγκος, Μουράτι, Δαβής.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Κατσιάκης, Ταουσιάνης, Κιλιντάρης, Θεοδωρίδης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Τσιλεγγερίδης, Κόλα, Λαμπίρης, Καρτσαμπάς, Φυτόπουλος, Ιντζόγλου (54′ Ζουκάν), Δαλαμήτρας (65′ Μαργαρίτης), Κριεμάντι (54′ Τουλίκας), Κωτσιαρίδης (75′ Γκιώνης), Μπατζώνης, Σεχολάρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This