Επιλογή Σελίδας

Ισοπαλία που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σημαίνει και τον υποβιβασμό παραχώρησε ο Μακεδονικός Φούφα στην Χανιώτη Το πανόραμαστην 23η αγωνιστική της Γ Εθνικής αφού και τα 3 παιχνίδια που απομένουν να κερδίσει οι 33 βαθμοί πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσουν την παραμονή.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ο Φούφας και με την είσοδο του Μητσόπουλου πίεσε είχε δοκάρι αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που θα του διατηρούσε κάποιες (ελάχιστες) πάλι ελπίδες για την παραμονή.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 3ο σέντρα του Θεοδουλίδη δεν πρόλαβε ο Βασάκης να εκμεταλλευτεί την σέντρα και στο 14ο σουτ του πρώτου μπλόκαρε ο Συλλεκτής.

Στο 27ο σέντρα Μπαλικτσή κεφαλιά Τοπούζη ελάχιστα άουτ και στο 39ο ο Χατζής έκλεψε τη μπάλα σούταρε δυνατά με τη μπάλα περνάει ελάχιστα έξω.

Στο 53ο ο Χατζής βρέθηκε απέναντι στον Δημητριάδη αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία.

Δύο λεπτά μετά σουτ του Θεοδουλίδη από καλή θέση ελάχιστα έξω.

Στο 62ο ο Μητσόπουλος ελίχθηκε στη περιοχή σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στη ρίζα του δοκαριού και την ευκαιρία να χάνεται.

Στο 68ο ο Τοπάλης βρήκε όμορφα τον Μητσόπουλο μέσα στη περιοχή αλλά του σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 85ο εκτέλεση φάουλ κεφαλιά Σεκουλίδη άουτ.

Στις καθυστερήσεις σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Φούφα του σουτ του Ματαμή πέρασε ελάχιστα.

Διαιτητής: Τικόζογλου (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάνου (ΕΠΣ Φλώρινας)- Αλμπάντης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Παπάς, Μωυσιάδης, Σεκουλίδης (91ο Ρωσσίδης), Σερσέμης, Καλογιαννίδης, Θεοδουλίδης (65ο Κοντογουλίδης), Βασάκης (59ο Μητσόπουλος), Χάιτας, Τοπάλης, Καρρασιούνας.

ΑΟ Χανιώτης: Συλλεκτής, Ράτζα, Αναγνώστης (65ο Θεοδωρίδης), Κουτσικοβαγγέλης, Χατζηκούρτης, Πολύζος, Μπαλικτσής (91ο Τσινίκαλης), Κανάνι (65ο Αγγελίδης), Τοπούζης, Χατζής (77ο Καραγιάννης), Φούσκας (91ο Ματαμής) .

Πηγή: E Πτολεμαίος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This