Επιλογή Σελίδας

Το εμπόδιο της πρωταθλήτριας και αήττητης Κοζάνης ήταν εξ αρχής δυσκόλο να το ξεπεράσει ο Πιερικός ο οποίος μοιραία υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, χάνοντας με 0-1 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη είχε μέτρια απόδοση απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειχνε περισσότερο ενδιαφέρον να τελειώσει χωρίς απώλειες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών τον αγώνα, έχοντας το βλέμμα στα μπαράζ ανόδου.

Οι Κατερινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα γκολ του Κανούλα στο 55′ με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Πλέον, ο Πιερικός έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τον 2ο ΑΟ Χανιώτης που έχει 38 ενώ απέκτησε “συγκάτοικο” στην 3η θέση τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Όσο για την Κοζάνη, έφτασε τους 53 βαθμούς με 15 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Την Μεγάλη Τετάρτη ο Πιερικός υποδέχεται τον Μακεδονικό Φούφα που με 24 βαθμούς δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες που θα φέρει την κατερινιώτικη ομάδα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

Το “φιλμ” του αγώνα
14′ Μετά από λάθος του Νικολαΐδη και άστοχη έξοδο του Μπαλάφα, ο Isaksson πίεσε προσπαθώντας να κλέψει τη μπάλα αλλά ο Χατζηκωνσταντίνου πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
20′ Κεφαλιά του Κανούλα, ο Κραγιόπουλος έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ.
33′ Συρτό δυνατό σουτ του Καλαϊτζή, η μπάλα έφυγε άουτ.
35′ Γυριστό σουτ του Niasse, ο Μπαλάφας έπεσε στη δεξιά γωνία του και παραχώρησε κόρνερ.
38′ Niasse και Πάνος άλλαξαν τη μπάλα, ο Λαμπόγλου βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού και έκανε το σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
41′ Εκτέλεση φάουλ του Νικολαΐδη, οι αμυντικοί της Κοζάνης στο δεύτερο δοκάρι έκοψαν προ του Χ. Παπαδόπουλου παραχωρώντας κόρνερ.
43′ Σουτ του Πάνου, η μπάλα πέρασε άουτ.
44′ Εκτέλεση φάουλ του Χ. Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Βήτου, πέρασε άουτ.

54′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολαΐδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Καραγκιόζης.
54′ Μετά από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κατσαβάκης έκανε το σουτ, ο Βήτος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε την προβολή αλλά ο Καραγκιόζης απέκρουσε.
55′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από βολέ του Καραγκιόζη, διεκδίκησαν τη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής του Πιερικού Χατζηκωνσταντίνου και Λαμπόγλου με τον δεύτερο να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο Νικολαΐδη που δε μπόρεσε να διώξει καλά, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Καραγιάννης που έστρωσε στον Κανούλα, αυτός από τη γραμμή της περιοχής έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, ο Μπαλάφας βρήκε τη μπάλα αλλά δε μπόρεσε να τη στείλει εκτός εστίας, κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Κατσαβάκης, με το 0-1 να είναι γεγονός με αυτόν τον… περιπετειώδη τρόπο.
70′ Συρτό γυριστό σουτ του Κατσαβάκη από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραγκιόζη.
73′ Ο Ψάλτης είδε εκτός θέσης τον Μπαλάφα και με ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας του Πιερικού πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
76′ Κεφαλιά του Κανούλα στην “καρδιά” της άμυνας του Πιερικού μετά από σέντρα του Πάνου από αριστερά, μπλόκαρε σταθερά ο Μπαλάφας.
79′ Σέντρα του Απόστολίδη από δεξιά, ο Καραγιάννης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπαλάφας απέκρουσε σε κόρνερ, κρατώντας το 0-1.
83′ Εκτέλεση φάουλ του Χ. Παπαδόπουλου λίγο έξω από το ημικύκλιο, η μπάλα ψηλά άουτ.
84′ Κεφαλιά του Ψάλτη, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα.
90’+1′ Μακρινό σουτ του Πάνου, η μπάλα άουτ χωρίς τύχη.
90’+3′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Κραγιόπουλο που έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Καραγκιόζης μπλόκαρε.
90’+4′ Σουτ του Κραγιόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα αλλοιώθηκε και κατέληξε στην αγκαλιά του Καραγκιόζη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζίκας με βοηθούς τους Λαζαρίδη και Κωνσταντινίδη της ΕΠΣ Μακδονίας.

Αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες (τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης ενώ κίτρινη κάρτα είδε ο Niasse (66′) της Κοζάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργο Καμπερίδης): Μπαλάφας, Νικολαΐδης (76′ Κατσιαμήτας), Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Βήτος (70′ Τουλίκας), Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης (70′ Μαυρίδης), Παπαδόπουλος Χ. (86′ Κατσάρας), Κραγιόπουλος, Καλαϊτζής (86′ Στραβογιάννης).
Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Σύρπης, Παπαδόπουλος Κ., Μαυρίδης, Τσενικλής.
Κοζάνη (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λαμπόγλου (65′ Αποστολίδης), Γιαλαμίδης, Isaksson (80′ Μπακάλης), Μαραγκός, Κανούλας, Niasse (90′ Κούφας), Ψάλτης, Παπαργυρίου, Παπαδόπουλος Ι. (46′ Καραγιάννης).
Στον πάγκο: Μπλατσιώτης, Παπανικόπουλος, Βοριαζίδης, Στόιος, Τσαπακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This