Επιλογή Σελίδας

Να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στη Γ’ Εθνική θέλει ο ΓΑΣ Σβορώνου που το απόγευμα του Σαββάτου του Λαζάρου (16.00) “δοκιμάζεται” στην έδρα του ΠΟ Ελασσόνας, για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Η ομάδα της Πιερίας προέρχεται από εντός έδρας ήττα με κακή εμφάνιση από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται με “την πλάτη στον τοίχο”.

Στις τάξεις του ΓΑΣ Σβορώνου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα με άπαντες να δηλώνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Θεοδοσιάδης.

Συγκεκριμένα, θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Νίκος Κυπαρίσσης που είναι τιμωρημένος ενώ για τον ίδιο λόγο θα λείψει και ο Δημηνάς.

Ακόμη, εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Καραγκούνης και Λαγδάρης.

Στα ευχάριστα για τους Σβορωνιώτες συγκαταλέγεται η επιστροφή του Κυρτέγου ο οποίος διέψευσε τις εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για απουσία του ίσως και μέχρι το τέλος της χρονιάς και ξεπερνώντας τον τραυματισμό του θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι τερματοφύάκες Κούζας, Τζώτζος και Χάμος καθώς και οι Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φωκαΐδης, Χατζηθεοδωρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This