Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου, Νίκος Θεοδοσιάδης ανέλυσε τα αίτια της εντός έδρας ήττας του ΓΑΣ από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου την περασμένη Κυριακή και εξήγησε το τι χρειάζεται να δει από την ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να καταφέρει αυτή να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης:

 “Καλησπέρα. Μια άσχημη εμφάνιση και μια δίκαιη ήττα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Νομίζω ότι δε δικαιούμασταν τίποτα από αυτό το παιχνίδι με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε και νομίζω ότι το μυαλό των παικτών είχε μείνει στην πολύ καλή εμφάνιση και στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στον Πιερικό. Δεν είχαμε καθόλου ένταση, δεν είχαμε πάθος , διάθεση να τρέξουμε, δεν είχαμε γενικά στοιχεία που η ομάδα τα είχε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζουμε ένα τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο.

Σίγουρα όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος και μένουν τέσσερις αγωνιστικές, υπάρχει κόπωση και σωματική και ψυχική και σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η κακή μέρα. Και νομίζω πως τέτοια μέρα είχαμε και εμείς στο παιχνίδι με το Αγγελοχώρι. Δε μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά, έχουν καταφέρει πάρα πολλά μέσα στη χρονιά. Είναι μία ήττα η οποία εμένα προσωπικά θα με πείραζε αν παρουσιάζαμε αγωνιστικότητα και όλα τα στοιχεία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί και στο Νέο Κεραμίδι χάσαμε αλλά η εικόνα μας ήταν εντελώς διαφορετική.

Πρέπει να φέρουμε πίσω το μυαλό μας και την καρδιά μας γιατί ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια για να τελειώσει το πρωτάθλημα και η κατάσταση είναι ακόμα πάρα πολύ ρευστή. Σε ξεγελάει αυτή η διαφορά των πέντε βαθμών, πρέπει να είσαι προσγειωμένος και σοβαρός για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στη διάρκεια.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και το επόμενο, αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία προέρχεται από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι βάσει βαθμολογικής συγκομιδής και βάση προγράμματος για μένα έχει το πιο δύσκολο έργο από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά δεν παύει να πιστεύει στο γεγονός ότι κερδίζοντας εμάς θα μπορέσει να δει με πιο μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια. Για αυτό αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια τα οποία τα κερδίζει περισσότερο η καρδιά, παρά η τακτική και η στρατηγική.

Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι πρώτα από όλα ψυχικά και σωματικά, να μπούμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό να το κερδίσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε μία εύκολη συνέχεια για εμάς. Μέσα στη βδομάδα μιλήσαμε με τα παιδιά, αναλύσαμε το παιχνίδι με το Αγγελοχώρι. Θεωρώ ότι έχουν καταλάβει το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, έχουμε πολλά και σοβαρά προβλήματα αλλά αυτά αυτή τη στιγμή δε μετράνε γιατί προέχει η νίκη και η σωτηρία της ομάδας. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να αντικαταστήσουν αυτούς που λείπουν και θα δουλέψουμε και σήμερα και αύριο πάνω στο πλάνο που θα οργανώσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ελασσόνας το πιο κρίσιμο από όλα όσα έχει δώσει μέχρι σήμερα ο ΓΑΣ:

“Αν το πάρουμε από την άποψη τη βαθμολογική είναι περισσότερο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα της Ελασσόνας. Και για εμάς φυσικά γιατί με νίκη εμείς ουσιαστικά θα τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής οπότε είναι παιχνίδι στο οποίο όποιος παρουσιαστεί ψυχικά και σωματικά έτοιμος και ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, στην πίεση και στο άγχος το οποίο θα το έχει περισσότερο η ομάδα της Ελασσόνας και εμείς αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε γιατί αυτή θέλει αποκλειστικά τη νίκη, νομίζω ότι αυτός θα είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει την εξέλιξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Θεωρώ όμως ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι κρίσιμα. Γιατί καταλαβαίνετε ότι είναι τέσσερις αγωνιστικές, υπάρχουν παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε πολύ πιο ασφαλείς για τη συνέχεια”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This